Antonia este revoltată de practicile lui Măruță: „Răutate în prime time!”

Antonia este revoltată de practicile la care recurge Cătălin Măruță în propria emisiune, prezentatorul TV încercând de multe ori să smulgă de la invitați opinii și comentarii despre cuplul pe care cântăreața îl formează cu Alex Velea.

Antonia este revoltată de practicile lui Măruță: "Răutate în prime time!"

Antonia este revoltată de practicile la care recurge prezentatorul TV de mare succes Cătălin Măruță în propria emisiune, difuzată de Pro TV. Cântăreața a ales de această dată să își arate indignarea și pe conturile sale de pe rețelele sociale, postând pe un Instagram Story un mesaj care îl vizează direct pe Măruță. Aceasta a arătat că este deranjată de faptul că numele ei și al partenerului său de viață, Alex Velea, apar deseori ca teme de discuție între invitați sau ca subiecte de provocări pentru aceștia, în cadrul emisiunii La Măruță, pe care prezentatorul o găzduiește încă din 2007 (emisiunea a purtat inițial numele Happy Hour, până în septembrie 2013).

Acum, Antonia este revoltată de felul în care numele său devine frecvent subiect de bârfe, comentarii și speculații în cadrul emisiunii. „Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris cântăreața pe propriul cont de social media.

Mai mult încă, Antonia este revoltată și de cei care răspund provocărilor lui Măruță și caută să obțină atenție, spune ea, prin participarea la astfel de practici. „Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și, cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că ‘producătorii sunt de vină'”, a mai scris aceasta.

Citește și:
Asia Express 2021. Care sunt cele 9 echipe de vedete care concurează în sezonul 4

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people