Angelina Jolie vorbește despre cât de greu a găsit puterea pentru a juca din nou rolul lui Maleficent

Angelina Jolie a mărturisit cât de greu i-a fost să găsească puterea pentru a juca din nou rolul unui personaj îndrăgit de fanii din întreaga lume.

Angelina Jolie vorbește despre cât de greu a găsit puterea pentru a juca din nou rolul lui Maleficent

Angelina Jolie a vorbit despre efortul pe care l-a depus pentru a juca din nou rolul lui Maleficent. Actrița a îmbrăcat din nou costumul faimosului personaj vara trecută, după despărțirea dureroasă de Brad Pitt.

Ea a dezvăluit că nu a fost deloc o perioadă ușoară, întoarcerea pe platourile de filmare fiind un adevărat efort pentru aceasta. „A fost o perioadă dificilă. Veneam după câţiva ani de dificultăţi şi nu mă simţeam foarte puternică. De fapt, mă simțeam destul de rău. Am avut nevoie de un moment pentru a simți din nou forța lui Maleficent”, a declarat Angelina Jolie pentru People.

Cei șase copii ai actriței au fost alături de ea în cea mai mare parte a filmărilor din Londra, însă Angelina nu a reușit să îi convingă să apară și în film, deși fiica ei, Vivienne, a interpretat rolul micuței Aurora în filmul din 2014.

„Am încercat. Viv încă nu poate să creadă că am făcut-o prințesă. Niciunul dintre copii nu vrea să fie actor. Ei sunt pasionați de afaceri, muncă de caritate, lucruri de acest fel. Nimeni nu a fost interesat!”, a povestit Angelina.

La premiera din Los Angeles a filmului Maleficent: Mistress of Evil, actrița a dezvăluit că cea mai mare putere interioară vine de la iubirea celor șase copii. Alături de ea la eveniment au fost prezenți aproape toți copiii, mai puțin Maddox, care a plecat la facultate, precum și fratele actriței, James Haven și tatăl acesteia, Jon Voight.

Voight și-a lăudat fiica la premieră, spunând că ea este foarte puternică. „Ea are o anumită personalitate care i se potrivește și se simte confortabil astfel”, a spus acesta.

Citește și:
De ce divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt nu a fost finalizat nici acum

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people