Angelina Jolie recunoaste ca nu ii place singuratatea

Angelina Jolie a declarat ca nu ii place sa fie singura, iar aceasta perioada de dupa separarea de Brad Pitt este una foarte dificila si pentru ea.

Angelina Jolie recunoaste ca nu ii place singuratatea

Angelina Jolie s-a bucurat de aprecierea tuturor la Telluride Film Festival, unde a avut premierea filmului regizat de aceasta, „First They Killed My Father”. Aceasta a venit insotita de cei 6 copii, fiind un moment emotionant atat pentru ea, cat si pentru acestia.

Filmul se bazeaza pe cartea cu acelasi nume scrisa de Loung Ung, adaptarea aratand lupta de supravietuire pe care o duce o fetita in timpul regimului lui Khmer Rouge, perioada in care au murit milioane de locuitori ai Cambodgiei. Angelina Jolie a fost aplaudata, iar criticii au declarat ca acesta este cel mai bun film de pana acum al acesteia.

Aflata la festival insa, Angelina Jolie a vorbit si despre divortul de Brad Pitt, spunand ca nu ii place sa fie singura.

„Cateodata poate pare ca ma descurc. Dar, de fapt, chiar ma straduiesc sa merg mai departe. Nu imi place sa fiu singura. Nu este ceva ce mi-am dorit”, a declarat aceasta intr-un interviu pentru Sunday Telegraph.

„Nu exista nimic bun la asta. Este pur si simplu greu” a adaugat Angelina, spunand ca anul acesta a fost unul dificil, mai ales din punct de vedere emotional. Din pacate, pe langa separarea de Brad Pitt, aceasta a trebuit sa se confrunte si cu alte probleme medicale.

Dupa operatia de dubla mastectomie si cea de extirpare a ovarelor, Angelina Jolie s-a confruntat si cu alte afectiuni: hipertensiune si cu paralizia Bell.

„Cateodata simt ca organismul meu a fost lovit, dar incerc sa rad cat de mult pot. Chiar daca treci prin chimioterapie, trebuie sa gasesti o modalitate sa razi si sa iubesti”, a declarat aceasta.

Citeste si:
Brad Pitt si Angelina Jolie si-au oprit procesul de divort pentru moment, conform unor surse

Angelina Jolie a incercat sa treaca peste despartirea de Brad Pitt prin munca si se pare ca in viitor ea va avea un program incarcat, semnand un contract pentru partea a doua a filmului „Maleficent”. Abia asteptam sa o vedem din nou in acest rol, insa toata lumea se intreaba, exista o sansa ca Angelina Jolie si Brad Pitt, unul dintre cele mai indragite cupluri de la Hollywood, sa se impace?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people