Angelina Jolie nu vrea o cariera in actorie pentru copiii ei

Angelina Jolie a vorbit despre faptul ca a lucrat impreuna cu copiii sai la filmul de animatie „Kung Fu Panda 3” si a marturisit ca nu si-ar dori ca ei sa ii calce pe urme din punct de vedere al carierei.

Angelina Jolie nu vrea o cariera in actorie pentru copiii ei

Celebra actrita Angelina Jolie a recunoscut, intr-o aparitie televizata recenta, ca ea si sotul sau, Brad Pitt, nu si-ar dori pentru copiii lor sa ii urmeze in cariera la Hollywood, decat daca ar face si altceva inainte. Desi vine dintr-o familie de actori, Angelina a admis ca nu i-ar placea ca si copiii ei sa devina staruri de cinema.

„Sper ca nu', a spus Angelina Jolie, razand, cand a fost intrebata de copiii sai, care au mici roluri in ultimul film animat in care este implicata si ea, si daca au prins gustul actoriei. „Am spus intotdeauna ca, daca vor ajunge sa fie actori, sper sa faca altceva inainte', a adaugat ea.

Angelina Jolie si Brad Pitt au sase copii impreuna: Maddox, de 14 ani, Paz, de 12, Zahara, de 10 ani, Shiloh, 9 ani, si gemenii Knox si Vivienne, de 7 ani. Angelina a mai spus ca a fost foarte distractiv sa lucreze impreuna cu ei la filmul „Kung Fu Panda 3', si ca toti si-au luat rolurile foarte in serios si s-au straduit sa faca o treaba buna.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people