Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio și televiziune avea 56 de ani

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio și televiziune a murit la vârsta de 56 de ani.

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio și televiziune avea 56 de ani

Realizator a numeroase emisiuni de televiziune și radio, Andrei Gheorghe a decedat la vârsta de 56 de ani.

Potrivit surselor, fostul realizator ar fi fost găsit decedat în baia locuinței sale. În acest moment cauzele decesului nu sunt clare, dar mai multe echipaje ale poliției Ilfov se află la locuința acestuia. Copiii acestuia au fost cei care l-au identificat, ei declarând că fostul realizator nu suferea de nicio afecțiune.

La 22.25 a fost înregistrat un apel la 112 cu informația că fostul realizator a fost găsit în baie. Apelul a fost făcut de îngrijitorul lui Andrei Gheorghe, care a precizat că l-a găsit pe fostul realizator fără suflare, în mansarda vilei sale din Pipera. Imediat, la fața locului, s-au deplasat polițiștii și criminaliștii. Din primele cercetări, se pare că în momentul decesului Andrei Gheorghe era singur în locuință. Autoritățile au precizat că ușa locuinței nu a fost forțată, iar pe trupul acestuia nu erau semne de violență.

Știrea că Andrei Gheorghe a murit a șocat fanii acestuia și pe cei care l-au cunoscut, rețelele de socializare fiind deja asaltate cu mesaje de regret și șoc.

Vă vom ține la curent cu orice alte detalii și amănunte pe măsură ce le vom afla.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people