Andreea Marin vorbește despre influența pe care o are fiica ei, Violeta, asupra deciziilor sale

Într-un interviu recent, Andreea Marin a vorbit din nou despre cât de mult o apreciază pe fiica ei, Violeta.

Andreea Marin vorbește despre influența pe care o are fiica ei, Violeta, asupra deciziilor sale

Andreea Marin și-a suprins fanii atunci când a anunțat că se întoarce la Televiziunea Română, pentru a fi gazda noii emisiuni „Nu există nu se poate.” Vedeta TV a avut mai multe apariții pe la diverse evenimente, printre care și premiile UCIN, unde Andreea Marin a venit însoțită de fata ei, Violeta, pe care o are din căsătoria cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin nu dezvăluie decât extrem de rar imagini cu Violeta, care în luna decembrie va împlini 14 ani, așadar cu atât mai mare a fost suprinderea când aceasta a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de fiica ei, însoțită de mesajul „Pur și simplu… Dragoste. Pentru eternitate.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Pur și simplu… Dragoste. Pentru eternitate.

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

Într-un interviu acordat recent revistei Unica, Andreea Marin a vorbit despre cât de importantă este fiica ei în deciziile pe care face. Întrebată care a fost reacția Violetei atunci când i-a spus despre noua emisiune, vedeta a zis că: „Violeta mea mi-a dat o infuzie de încredere și mă bucur nespus să o simt alături de mine”, a declarat Andreea Marin pentru Unica

Nu ar fi prima dată când Andreea Marin vorbește despre fiica ei. Într-un episod al emisiunii Vorbește lumea, aceasta spunea următoarele: „Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa.”

Emisiunea „Nu există nu se poate” a avut premiera pe 12 octombrie și poate fi urmărită de luni până joi pe TVR 2, de la ora 18:00.

Citește și:
Mădălina Ghenea face dezvăluiri inedite despre viața ei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people