Andreea Marin dezvăluie secretul siluetei sale. Cum a scăpat vedeta de kilogramele în plus: „Pot renunța la orice”

Andreea Marin a dezvăluit secretul siluetei sale, oferind un exemplu de alimente pe care le consumă zilnic, într-o dietă personalizată.

Andreea Marin dezvăluie secretul siluetei sale. Cum a scăpat vedeta de kilogramele în plus: "Pot renunța la orice"

Andreea Marin se menține într-o formă excelentă, iar vedeta se simte tot mai bine în pielea ei. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit care este secretul siluetei sale de invidiat și la ce alimente a fost nevoită se renunțe pentru a scăpat de kilogramele în plus.

Astfel, vedeta a urmat sfaturile unui nutriționist și și-a adaptat dieta conform nevoilor sale. Deși a renunțat la multe obiceiuri culinare care îi afectau regimul, Andreea Marin a recunoscut că nu a putut renunța la toate alimentele care îi plac. Totuși, vedeta a găsit un echilibru pentru a îmbina obiceiurile sănătoase cu plăcerile culinare.

Andreea Marin, despre secretul siluetei sale

Vedeta este foarte mândră de faptul că a reușit să slăbească aproximativ 7 kilograme de când a renunțat complet la dulciuri. Cu toate că a spus că dieta nu a fost una foarte dificilă, Andreea Marin a precizat că a eliminat anumite alimente de pe listă.

Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor. Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne ferește, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voință să fac asta. E o mare diferență. Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viață, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt„, a declarat Andreea Marin.

Prin urmare, vedeta a oferit exemple de mâncăruri pe care le consumă într-o zi obișnuită, începând cu prima oră a zilei. Vedeta a renunțat la carbohidrați, pâine sau paste după ora 14:00 și este foarte atentă și la fructele și legumele pe care le consumă.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase, doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep”, a declarat Andreea Marin, potrivit spectacola.ro.

Citește și:
Regele Charles și Regina Camilla au făcut publică o felicitare de Crăciun specială

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people