Andreea Marin a vorbit deschis despre fostele relații și momentele grele din viața ei

Andreea Marin a făcut mărturisiri sincere despre experiențele neplăcute pe care le-a avut până acum și modul în care și-au pus amprenta asupra ei.

Andreea Marin a vorbit deschis despre fostele relații și momentele grele din viața ei

Andreea Marin se numără printre vedetele care întotdeauna a abordat cu discreție momentele dificile pe care le-a întâmpinat în viață. Deși a trecut și prin despărțiri, unele dintre ele care au ajuns mediatizate, a știut cum anume să treacă peste.

Andreea Marin a vorbit în cadrul unei emisiuni televizate despre anumite regrete pe care le-ar avea cu privire la fostele sale relații. Vedeta a fost întrebată de către moderator dacă s-a reîntâlnit cu o mare iubire din adolescență și dacă a fost pusă în situația în care să se întrebe ce a văzut la respectivul bărbat. „Da, m-am întâlnit. Dar poate nu ar trebui să fim atât de duri să ne întrebăm: „Oare ce oi fi văzut la el?!”. Întrebarea se poate și reciproc: „Oare ce o fi văzut el la mine la vremea aceea?!”. Oamenii se schimbă, unii într-o direcție, alții în altă direcție. În fond, cred că ce rămâne e omenia din fiecare dintre noi și calitățile certe pe care le avem sau pe care le rafinăm, le educăm în timp, faptele noastre care ne definesc. Eu sunt mai degrabă omul care se îndrăgostește de faptele altuia și nu de aparențe”, a spus Andreea Marin în emisiunea „Alege-te pe tine!” de pe Canal 33.

Prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate!” de pe TVR 2 a vorbit în general și nu a menționat numele vreunui bărbat alături de care a format un cuplu în trecut.

Andreea Marin a povestit că momentele grele prin care a trecut până acum și-au pus amprenta asupra ei, însă a știut să le ia ca pe o lecție și să zâmbească și să meargă mai departe, orice ar fi. „Până nu te lovești de greutăți nu poți să vorbești despre asumare cu adevărat. Cred că o fată devine din ce în ce mai femeie pe măsură ce trăiește niște experiențe care o rănesc, o învață, o maturizează. E o frumusețe pe care o lasă greutățile pe chipul, sufletul nostru. Devenim mai înțelepte, mai blânde, mai calde, poate mai atente la alegerile pe care le facem. Asta s-a întâmplat în cazul meu. Am avut și momente neplăcute în viață, care au lăsat răni. Am ales să fac tot ce îmi stă în putere să înțeleg, să văd care a fost lecția și să merg mai departe. Dar în același timp să zâmbesc vieții, să devin un om mai frumos, chiar dacă ridurile își făceau loc pe chipul meu”, a adăugat Andreea Marin în emisiunea de pe Canal 33.

Citește și:
Divorțul de Brad Pitt i-a afectat cariera Angelinei Jolie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people