Andreea Marin a dezvăluit imagini inedite din casa ei decorată de Crăciun

Andreea Mărin a împărtășit cu urmăritorii imagini din casa ei decorată special pentru Crăciun, făcând mărturisiri sincere despre sărbătorile care urmează.

Andreea Marin a dezvăluit imagini inedite din casa ei decorată de Crăciun

Andreea Marin se pregătește pentru sărbătorile de iarnă care urmează, drept urmare a început să își decoreze și casa. Cu această ocazie, prezentatoarea TV a împărtășit cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare mai multe imagini prin care le arată casa ei decorată special pentru Crăciun.

Alături de aceste imagini, Andreea Marin a scris și un mesaj special, mărturisind că pe unul dintre globuri este pictat chipul fiicei sale, Violeta. „În fiecare an, în preajma zilei de naștere a fetiței mele, casa noastră se îmbracă de sărbătoare. Tot o fetiță o vede mami, chiar dacă e adolescentă cu ochi senini înaltă aproape cât mine astăzi, și mereu așez în brad globul pictat cu chipul ei de când era un boț de omuleț ce nu știa încă să meargă. Am păstrat și pantofiorii ei de catifea din primul anișor de viață, mi-au fost atât de dragi și le stă bine așezați pe ghirlanda de brad ce împodobește intrarea în casă, ai spune că sunt decorațiuni inedite pregătite de un iscusit creator pentru pomul de iarnă. Dar pentru mine fiecare glob, fiecare obiect adunat în toți acești ani, înseamnă un simbol, o poveste, o amintire de suflet. Toate împreună, scriu în chip minunat, istorioara vieții mele și a celor dragi.”

Andreea Marin a povestit că atât Violeta, cât și partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, au ajutat-o la decorat. Pentru Andreea Marin sărbătorile de iarnă sunt cu atât mai speciale cu cât pe 22 decembrie este ziua ei de naștere, iar cu o săptămână înainte este a fiicei sale, care va împlini vârsta de 13 ani.

„Azi noapte, până târziu, mi-a fost atât de drag sentimentul de a pregăti cea mai caldă atmosferă pentru sărbătorile ce ne așteaptă acasă, noi trei, fiecare cu misiunea sa: Violeta pregătea jocuri tăiate în hârtie colorată, eu decoram brazii mici și dolofani aduși de bărbatul sufletului meu, iar el împodobea aleea și intrarea în casă. Blănoșii noștri ne supravegheau, Rocky de afară, cățărat pe pervaz, locul lui preferat, Lady de lângă foc, iar una dintre cele două pisici, curioasă sub brad. Păsărelele acompaniau muzica sărbătorilor de iarnă, care sunt mai multe la noi: după ce a fost Sfântul Andrei, urmează ziua Violetei și apoi vine ziua mea, Crăciunul, finalul de an… Tot ce-mi doresc e să ne bucurăm de toate împreună, sănătoși, cu iubire și credință. Vă îmbrățișez cu inima!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

În ceea ce privește modul în care își va petrece Andreea Marin aceste sărbători de iarnă, prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate” de pe TVR 2 spunea recent într-un interviu că va sta alături de fiica și partenerul ei. „E încă mult de muncă până atunci, dar noi mereu am petrecut sărbătorile de iarnă acasă, unde e mai bine ca oriunde în lume! Abia aștept să decorăm și să ne bucurăm unii de alții”, a declarat Andreea Marin pentru revista Viva

Vedeta a vorbit și despre ce îi lipsește cel mai mult în perioada sărbătorilor. „De mama și de tata, împreună… De puritatea copilăriei, de lipsa grijilor, de omătul cât casa… De plăcintele fierbinți scoase din cuptor. De mireasma de rășină… De iubirea ce ne lega… Acum, ei sunt îngeri. Ne gândim la ei cu drag de sărbători și ne rugăm pentru ei…”, a mai adăugat Andreea Marin pentru sursa citată.

Citește și:
Mesajul emoționant transmis de Adela Popescu, cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, Andrei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people