Andreea Ibacka a făcut dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Cabral

Andreea Ibacka a făcut mărturisiri sincere despre relația cu soțul ei, Cabral, dezvăluind și cum a reușit prezentatorul TV să o ceară în căsătorie.

Andreea Ibacka a făcut dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Cabral

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România și foarte mulți s-au întrebat care este secretul relației lor.

Recent, într-un interviu pentru revista Viva, Andreea Ibacka a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Cabral, dezvăluind totuși că nu a fost dragoste la prima vedere. „Dragoste la prima vedere nu a fost. Ba chiar aș spune că nu prea l-am simpatizat în primele luni. Eram mai supărăcioasă, eram copil, nu am văzut cu ochi buni câteva glumițe de-ale lui. Vorbind din experiența personală, aș spune că o familie trainică se clădește și se sudează în timp. Așa că primele noastre interacțiuni rămân doar niște povești savuroase de spus mai departe”, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka a vorbit și despre cum a fost cererea în căsătorie, fiind una inedită. „A strigat din parcarea blocului, de l-au auzit toți vecinii mei din Dristor, dar și pofticioșii de la coadă de la shaorma. Bine, și eu l-am pus să repete, mă făceam că nu-l aud bine de la balcon, de la etajul trei”, a povestit Andreea pentru sursa menționată.

Și Cabral a povestit în trecut despre cum a reușit să o cucerească pe Andreea.Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, a declarat Cabral pentru Viva.

Andreea și Cabral Ibacka s-au cunoscut în anul 2007 pe platourile de filmare, iar în 2011 s-au căsătorit. În 2018, Andreea a născut-o pe Namiko, fiind primul copil pe care îl are alături de Cabral. Prezentatorul TV mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu fosta soție, Luana Mitran.

Andreea Ibacka va reveni pe micile ecrane odată cu serialul „Adela”, difuzat de Antena 1 și care va avea premiera pe data de 14 ianuarie.

Citește și:
Motivul trist din cauza căruia Cristina Ich a renunțat la Facultatea de Medicină

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people