Andreea Esca, imagini inedite de la pupitrul știrilor PRO TV. Cum a fost surprinsă prezentatoarea

Andreea Esca a reușit să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu o imagine amuzantă de la pupitrul știrilor PRO TV.

Andreea Esca, imagini inedite de la pupitrul știrilor PRO TV. Cum a fost surprinsă prezentatoarea

Numele Andreei Esca este invariabil asociat cu prezența ei la pupitrul știrilor PRO TV.

Pe data de 1 decembrie 1995, Andreea Esca apărea pentru prima dată la pupitrul știrilor de la PRO TV. Vedeta este considerată astăzi una dintre cele mai cunoscute prezențe din televiziunea din România.

Andreea Esca și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Instagram. Vedeta PRO TV a împărtășit cu aceștia două imagini cu ea într-o ipostază amuzantă, așa cum nu am mai văzut-o până acum. Prezentatoarea a fost fotografiată în timpul unei pauze publicitare, iar pe ecranul din spatele acesteia se regăsește o imagine cu un câine husky, a cărui privire era îndreptată spre Andreea Esca și pare că acesta se uită către fișele pe care vedeta le ținea în mână. 

„Când tragi cu ochiul la notițele colegei!”, a fost mesajul transmis de Andreea Esca pe Instagram, alături de această ipostază amuzantă de la pupitrul știrilor PRO TV.

Așa cum era de așteptat, reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară. „Poza anului!”, „Clar, un prieten cu stil și atitudine”, „Super poză”, „Pare surprins și el”, „Ceva inedit!”, „O fotografie de nota 10!”, sunt câteva dintre comentariile pe care Andreea Esca le-a primit pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

În urmă cu ceva timp, Andreea Esca a făcut declarații surprinzătoare despre posibilitatea de a pleca de la postul de televiziune PRO TV. Vedeta a fost invitată în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde”, prezentată de Marius Manole, ocazie cu care a mărturisit până când își dorește să activeze în televiziune. 

„Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări se pune mult mai mult preț pe să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă vorbim despre știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă, plăcută ești.' Dar totuși contează, că până la urmă e televiziune, nu e radio.”

Debutul în televiziune al Andreei Esca a avut loc când aceasta avea 19 ani și a prezentat tot un jurnal de știri. În urmă cu aproape 30 de ani, Andreea Esca s-a angajat la Soti TV, primul post de televiziune independent din România, iar la vremea respectivă era brunetă, cu păr lung și ondulat. Ea prezenta atunci un buletin de ştiri alături de Răzvan Dumitrescu, Adrian Munteanu şi Laura Spiru. În plus, înainte de a deveni imaginea postului PRO TV, Andreea Esca a avut ocazia să vadă și cum se lucrează în redacția popularului post de televiziune CNN, chiar în Statele Unite, alături de studenți din întreaga lume.

Citește și:
Gina Pistol, așa cum nu ai mai văzut-o până acum, într-o imagine din vacanță

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people