Andreea Berecleanu, declarații despre operațiile estetice

Andreea Berecleanu a vorbit deschis despre operațiile estetice, stilul ei de viață și felul în care se menține în formă.

Andreea Berecleanu, declarații despre operațiile estetice

Andreea Berecleanu a vorbit deschis despre felul în care ea privește frumusețea, dar și despre ce o ajută să-și mențină starea de bine. Pe lângă sport și alte activități relaxante de la care nu se abate, Andreea a mărturisit că este atentă la ce mănâncă și apelează, atunci când este nevoie, la cure de detoxifiere.

'Trăsăturile sunt mai mult sau mai puțin interesante, pentru mine însă primează calitatea pielii. Fac de două ori pe an cure de detoxifiere și am grijă să beau foarte multe lichide. Eu fac detox-ul în cure de câte cinci zile sau zece zile cu sucuri naturale din diverse combinații de fructe și legume', spune Andreea Berecleanu.

Întrebată dacă ia în calcul ideea unei operații estetice, poate chiar la clinica soțului ei, prezentatoarea Observator susține că nu se poate gândi serios la asta.

'Cred că dacă l-aș ruga pe soțul meu, m-ar refuza. Știe că gândul meu nu este niciodată dus până la capăt în privința asta. El are treizeci de ani de meserie și știe destul de bine tipologia feminină și pe mine mă cunoaște foarte bine', mai spune Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, este invitată în cadrul emisiunii 'Refresh by Oana Turcu', difuzată sâmbãta aceasta, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Citește și:
Andra: imagine de colecție cu Eva și David, cei doi copii ai săi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people