Andreea Bănică, mărturisiri despre vacanța din Sardinia alături de soțul ei

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au ales să plece în vacanță în Sardinia. Ce mărturisiri a făcut artista despre această destinație?

Andreea Bănică, mărturisiri despre vacanța din Sardinia alături de soțul ei

Andreea Bănică se bucură din plin de vacanță alături de soțul ei, Lucian Mitrea. Artista și partenerul ei de viață sunt plecați în Sardinia, fără cei doi copii pe care îi au împreună. 

Andreea Bănică a făcut o serie de confesiuni pe Instagram despre această vacanță pe care o petrece cu soțul ei. Cântăreața le-a împărtășit fanilor de pe rețelele de socializare câteva dintre impresiile pe care și le-a format despre această destinație. Artista a rămas plăcut impresionată de insula în care au ajuns ea și partenerul ei și le-a transmis acest lucru și urmăritorilor săi. 

„Astăzi am ajuns în insula Maddalena, în Sardinia. Am închiriat scutere și ne-am plimbat toată insula. Ne-am oprit la un restaurant așa mic de familie, unde am mâncat lasagna foarte bună, este totul foarte frumos. E un vis, apa este superbă, totul este absolut superb”, a transmis Andreea Bănică pe Instagram. 

Andreea Bănică a recunoscut, într-o postare publicată pe Instagram, că nu a mai fost plecată de multă vreme într-o vacanță cu Lucian Mitrea, partenerul ei de viață. Cântăreața a mai mărturisit că în ciuda faptului că este departe de cei doi copii, se gândește la ei, iar în septembrie vor pleca cu aceștia într-o altă călătorie.

„Am plecat în doi cum de mult nu am mai făcut-o, cu promisiunea către copii că îi vom duce la Gardaland la distracție în septembrie. Cred că fiecare pereche are nevoie să își încarce bateriile pentru a avea energie pentru tot anul deși niciodată nu este îndeajuns. Nu vom sta mult timp, 7 zile cu gândul la ei și vom descoperi Sardinia de pe mare de data asta. Stay tuned”, le-a povestit Andreea Bănică fanilor ei. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Citește și:
Virgil Ianțu, vacanță de vis în SUA alături de fiica și partenera lui: „Ne-a furat inima cu totul'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people