Andreea Bălan vorbește cu emoție despre ce înseamnă să fie „o mamă singură”

Invitată într-o emisiune TV, Andreea Bălan a vorbit cu emoție despre ce înseamnă să fie "o mamă singură" și cum își crește cele două fiice.

Andreea Bălan vorbește cu emoție despre ce înseamnă să fie „o mamă singură”

După ce a anunțat că se desparte de soțul ei, George Burcea, Andreea Bălan și-a încântat fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare cu numeroase imagini în care apare alături de cele două fetițe ale sale, Ella Maya și Clara.

Deși în fotografiile cu artista și cele două fiice ale ei, Andreea Bălan este mereu cu zâmbetul pe buze, cântăreața nu a vorbit până acum despre partea mai dificilă a faptului că acum este o mamă singură și cum își crește cele două fetițe.

Cântăreața a fost invitată recent într-o emisiune TV, alături de Ella Maya și Clara, și a vorbit cu emoție despre rolul său de părinte. Artista a declarat că, de când s-a separat de George Burcea, îndatoririle sale de părinte i se par mult mai dificile, ținând cont de faptul este „o mamă singură”.

Andreea Bălan a vorbit și despre relația cu George Burcea, dezvăluind faptul că fostul ei soț le vizitează foarte rar pe fiicele lor: „O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește”.

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumatate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan i-a organizat recent o petrecere fetiței sale, Ella Maya, care a împlinit 4 ani, ar cu acest prilej artista a transmis pe rețelele de socializare mesaje emoționante pentru fiica ei.

„Sunt cea mai fericită când le văd pe Ella și Clara fericite ❤️ Azi @ellamaya.official împlinește 4 anișori frumoși 👧 Acești ani în care am descoperit cea mai profundă și necondiționată formă de iubire, au trecut într-o clipă și parcă ieri o țineam în brațe pentru prima oară🙏 Tot ceea ce contează pentru mine, este ca Ella și Clara să fie împlinite, sănătoase și să aibă parte numai de lucruri frumoase 🤗❤️ La mulți ani iubita mea prințesă”, a scris Andreea Bălan pe Instagram în urmă cu două zile.

De asemenea, artista i-a organizat fetiței sale o petrecere acasă. „Azi am sărbătorit-o pe Ella pentru cei 4 anișori și a fost un super party alături de prietenii noștri”, a scris artista alături de mai multe fotografii de la eveniment. La petrecere au fost prezente mai multe vedete, precum Monica Davidescu și Aurelian Temișan, Tavi Clonda alături de soția lui, Gabriela Cristea, dar și artista Amna.

Citește și:
Adelina Chivu, dezvăluiri inedite despre Adela Popescu, chiar de ziua acesteia

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people