Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier. Primele declarații ale artistei: „O mică sperietură”

Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier și a făcut primele declarații despre acest incident.

Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier. Primele declarații ale artistei: "O mică sperietură"

Joi, 22 septembrie, Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier în București. Cântăreața a făcut primele declarații legate de modul în care s-a produs incidentul. 

Andreea Bălan era la volanul mașinii sale și se îndrepta către sala de repetiții. Cântăreața se afla în zona Drumul Taberei, iar accidentul a avut loc în jurul prânzului. Artista a mărturisit că un tânăr ucrainean în vârstă de 22 de ani nu a văzut culoarea roșie a semaforului și a trecut pe roșu. 

„Mergeam la repetiții cu dansatorii mei și Petrișor, că mâine trebuie să mă prezint la o emisiune, eram undeva prin Drumul Taberei, că acolo avem sala și când am vrut să fac la un moment dat stânga un șofer n-a văzut roșu și a trecut pe roșu, un șofer din Ucraina, un puști de 22 de ani”, a declarat Andreea Bălan în exclusivitate pentru Spynews.ro.

La momentul producerii accidentului, Andreea Bălan nu se mai afla și cu alte persoane în mașină. Cântăreața și tânărul în vârstă de 22 de ani nu au avut nevoie de intervenția cadrelor medicale. 

„Nu, niciunul dintre noi nu a pățit nimic. A fost o mică sperietură, ne-am dat jos, am văzut că suntem ok. Eram singuri fiecare în mașina lui. Sunt avarii, am lăsat mașina la service, o repară în 2-3 săptămâni, îmi dau o mașină la schimb. Vorbesc așa relaxat că am trecut prin multe, ăsta e un mic accident. Important că avem mâini și picioare și că mergem și suntem sănătoși și că nu s-a întâmplat nimic grav, sunt întreagă.”

Andreea Bălan a adăugat că tânărul respectiv și-a asumat faptul că din vina lui s-a petrecut accidentul rutier. 

„El și-a asumat vina, nici el n-a vrut îți dai seama. I-a părut rău și asta este, acum fiecare își repară mașina, nu e nicio problemă”, a adăugat Andreea Bălan pentru Spynews.ro.

Citește și:
Shakira, primele declarații despre despărțirea de Gerard Pique: „Cel mai întunecat moment al vieții mele'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people