Andreea Antonescu va fi noua concurentă de la Survivor România?

Andreea Antonescu s-ar pregăti să plece în Republica Dominicană pentru a face parte din Echipa Faimoșilor în cadrul competiției Survivor România.

Andreea Antonescu va fi noua concurentă de la Survivor România?

Competiția Survivor România este una dintre cele mai intense și care îi pune pe concurenți în fața unora dintre cele mai mari și grele provocări. După cum știm deja, Alexandra Stan a plecat din competiție din cauza unor probleme de sănătate, iar cea care ar completa echipa Faimoșilor ar fi cântăreața Andreea Antonescu.

Potrivit unor surse din anturajul vedetei citate de ciao.ro, Andreea Antonescu ar fi semnat deja contractul pentru participarea la „Survivor”, iar în curând urmează să joace alături de concurenții din echipa Faimoșilor. Se pare că plecarea artistei în Republica Dominicană se va face în mare secret, iar telespectatorii emisiunii de pe Kanal D vor fi surprinși de apariția ei alături de ceilalți concurenți.

Alexandra Stan a părăsit recent competiția Survivor România 2021. Artista a fost nevoită să plece din competiția care se desfășoară în Republica Dominicană din cauza unor probleme de sănătate, medicul fiind cel are a decis asta pentru că nu mai era aptă din punct de vedere fizic și psihic, conform wowbiz.ro.

Alexandra Stan le-a transmis colegilor săi de la Survivor România 2021 un mesaj după aflarea veștii că va părăsi emisiunea. Conform declarațiilor sale, condițiile limitate de care a avut parte în competiție și-au spus cuvântul. „Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, prieteni, telefon, absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment, ceartă, strategie, absolut tot.”

Vedeta a mărtusit că își dorea să ajungă cât mai departe în competiție și că își dăduse și ea seama că nu mai avea resursele necesare pentru a continua. „Pentru mine, de când am venit am spus că asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-aș fi dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Aveam din ce în ce mai puține resurse ca să duc mai departe și începusem să fiu uneori chiar răutăcioasă cu colegii mei, poate nu mai vedeam lucrurile atât de bine”, a fost mesajul transmis de Alexandra Stan.

Citește și:
Alex Velea, declarații despre cum relația cu Antonia i-a afectat negativ cariera

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people