Andi Moisescu, diagnosticat cu COVID–19! Declarație oficială

Andi Moisescu a confirmat că a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus.

Andi Moisescu, diagnosticat cu COVID–19! Declarație oficială

Andi Moisescu a confirmat faptul că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

După aflarea diagnosticului, Andi Moisescu a declarat pentru ProTV: „La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”

Andi Moisescu a primit rezultatul testului COVID care confirma faptul că că este infectat cu noul virus chiar în timpul audițiilor pentru emisiunea Românii au Talent. El a fost anunțat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus chiar înainte să înceapă cea de-a șasea zi de audiții pentru Românii au Talent.

Ca urmare a acestei vești, Andi nu s-a mai alăturat echipei de filmare și s-a autoizolat, ținând cont de toate recomandările medicale. Între timp, filmările continuă, la studiouri fiind deja luate toate măsurile de siguranță necesare, mai precizează Pro TV.

Olivia Steer, soţia lui Andi Moisescu, cunoscută ca o susţinătoare a curentului antivaccinare, a postat în urmă cu câteva zile un mesaj în care recomanda ca oamenii să renunţe la purtarea măştilor.

„În lumina noilor dovezi:
1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtarii lor),
2. ieșiți în aer liber,
3. faceți sport și alergați in parcuri,
3. îmbrățișati-vă, cînd va revedeți,
4. zîmbiți-vă și rîdeți cu gura pînă la urechi,
5. luați-vă imunitatea înapoi
6. și viețile!”

Tot sâmbătă au anunțat că au fost diagnosticati pozitiv cu coronavirus și Simona Halep și Codin Maticiuc.

În România au fost confirmate, până acum, 241.339 de infectări cu coronavirus. În total, în România au murit 6.968 de persoane infectate cu coronavirus. În ultimele 24 de ore, în România au fost înregistrate 5.753 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Situația este dramatică la terapie intensivă, unde sunt internate 923 de persoane.

Citește și:
Silviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, a murit din cauza noului coronavirus

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people