Ana Morodan, protagonista unei noi emisiuni la Antena Stars. Despre ce este vorba

Ana Morodan va fi protagonista unui nou reality-show la Antena Stars! Vedeta le va dezvălui oamenilor de acasă adevărata sa viață.

Ana Morodan, protagonista unei noi emisiuni la Antena Stars. Despre ce este vorba

Ana Morodan ajunge în fața publicului de acasă într-o nouă producție. După participarea în Asia Express, vedeta va fi acum protagonista unei noi emisiuni la Antena Stars, „REAlă by Ana Morodan”. Astfel, Contesa digitală va avea propriul reality-show, unde își va arăta adevărata personalitate, fără perdea.

Ana Morodan va avea propriul reality-show la Antena Stars

Sâmbătă, 26 februarie, de la ora 22:00, Antena Stars lanseazã cea mai nouã producţie, „REAlă by Ana Morodan”, un reality show care îşi propune să urmărească o zi obişnuită din viaţa atipică a Anei Morodan. Astfel, în fecare sâmbătă şi duminică, de la ora 22:00, telespectatorii vor putea urmări peripeţiile Anei Morodan, atât în timpul liber, cât şi în mediul de business.

Vedeta a mărturisit că nu i-a venit să creadă atunci când i s-a propus propriul reality show la Antena Stars. Contesa a precizat că va fi cât se poate de sinceră și onestă, fiindu-i imposibil să se prefacă.

„Când cei de la Antena Stars mi-au spus că vor să producă un reality show despre viaţa mea REAlă, am zis că sunt mai nebuni ca mine! Camere non stop în jurul meu? Filmate toate crizele, dramoletele, isteriile, planurile, strategiile, bârfele, întâlnirile, dormitoarele? Dar, cu câte mai exagerată propunerea şi mai provocatoare ideea, cu atât mi-e imposibil să spun nu! Aşa că, iată-mă, de pe 26 februarie, cu primul reality de online celebrity la TV, cu toate cărţile pe masă (şi alea de tarot) şi paietele pe mine, un tur de forţă absolut real prin viata mea de contesă autoproclamată şi antreprenor workaholic. O să fie imposibil să mimez sau să regizez, o să spun tot, veti vedea business-ul Ana Morordan, oamenii, lumea mea şi mă aştept ca după primul sezon să ajung ori la bal, ori la spital. Vă asigur că oriunde o fi, nu va fi deloc banal.”, a spus Ana Morodan.

Pe una dintre rețelele de socializare, Ana Morodan a postat și un promo cu noua sa emisiune. Aceasta i-a asigurat pe internauți că „Atât am de zis: în acest reality show NU SE URLĂ. Pwp”.

Citește și:
Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt

FOTO: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people