Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost naș de botez pentru băiatul lui Viorel Șipoș

Mihai Budeanu a fost naș de botez pentru băiatul lui Viorel Șipoș, colegul său din celebra trupă 3 Sud Est.

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a fost naș de botez pentru băiatul lui Viorel Șipoș

Mihai Budeanu a fost naș de botez pentru băiatul lui Viorel Șipoș, colegul său din formația 3 Sud Est. 

Mihai Budeanu a publicat pe contul său de Facebook câteva imagini de la ceremonie. În fotografii, cântărețul și soția lui, Emilia, îl țin în brațe pe băiatul lui Viorel Șipoș, al cărui nume este Patrick-Gabriel. 

„Ieri am fost nașii de botez ai lui Patrick-Gabriel, să ne trăiască finul, să fie sănătos și norocos!”, a fost mesajul scris de Mihai Budeanu pe Facebook. 


Mihai Budeanu a fost contactat de către Click!, ocazie cu care a povestit că a fost pentru prima dată în această postură de naș de botez. El a mai fost naș, dar pentru două cupluri, unul dintre ele fiind Viorel și soția sa, Georgiana.

„Am botezat pentru prima dată. Am mai fost nași, dar de cununie. Noi i-am cununat pe Viorel și Georgiana, acum l-am botezat pe băiatul lor, Patrick Gabriel. Ceremonia a avut loc la Kogălniceanu”, a declarat Mihai Budeanu pentru Click!. 

Viorel Șipoș a anunțat că a devenit tată pentru a doua oară în luna noiembrie a anului 2021. Soția artistului, Georgiana, a născut un băiețel. La vremea respectivă, artistul a postat pe contul lui de Facebook o fotografie însoțită de mesajul „A star is born.” 

Viorel Șipoș a fost rezervat în declarații și nu a oferit alte detalii cu privire la nașterea băiatului său. Fanii artistului i-au transmis o mulțime de mesaje în care este felicitat pentru acest moment special din viața lui.

Viorel Șipoș, unul dintre cei trei membri ai trupei 3 Sud Est, și partenera lui, Georgiana, s-au căsătorit în anul 2017. Cei doi mai au împreună o fiică, pe nume Rebecca Maria.

„A fost o petrecere între prieteni. Petrecerea a avut loc în fața casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar. Ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual. A fost una dintre cele mai frumoase petreceri”, a dezvăluit Laurențiu Duță, colegul lui de trupă, despre nunta cuplului pentru Antena Stars.

Viorel Șipoș este un artist discret și își păstrează viața personală departe de ochii publicului. Cântărețul postează destul de rar imagini sau mesaje în mediul online online și nici în interviuri nu vorbește despre viața sa privată, însă, la fiecare fotografie în care apare alături de soție și de fiică, fanii îl copleșesc cu mesaje și felicitări, spunând adesea cât de bine seamănă micuța cu tatăl ei.

Citește și:
Mutare surpriză în televiziune. A plecat de la Antena 1 pentru propria emisiune la PRO TV

Foto Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people