Amber Heard continuă cu declarațiile explozive în instanță: „Depp a împins-o pe Kate Moss pe scări!”

Este a doua zi de interogări pentru Amber Heard în dosarul de calomnie al fostului său soț cu editorul tabloidului The Sun, iar ea continuă să vorbească despre abuzurile acestuia.

Amber Heard continuă cu declarațiile explozive în instanță: „Depp a împins-o pe Kate Moss pe scări!”

„A împins-o pe Kate Moss pe scări, am auzit asta de la două persoane și pur și simplu o aveam în minte”, a declarat Amber Heard în a doua zi de interogări în procesul de calomnie al fostului său soț, în timp ce amintea de explozia de violență a acestuia din martie 2015, când, beat și drogat, a distrus aproape complet imobilul lor de lux din Australia, unde se afla pentru a filma Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar.

„A fost cea mai groaznică experiență a mea. Eram închisă și izolată cu o persoană extrem de violentă, (…) M-a strâns de găt și a continuat să mă lovească de frigider. Spunea că ar putea foarte ușor să îmi zdrobească gâtul. Mă ataca încontinuu – m-a lovit, m-a împins, m-a sugrumat și m-a scuipat în față”, a declarat ea, potrivit Daily Mail. Mai mult decât atât, Heard a mai spus că Depp i-ar fi distrus rochia pe care o purta și că dimineață a găsit bucăți de carne vie în material.

În altă zi, după ce actorul ar fi lovit-o cu capul cu o seară înainte, Amber era invitată la emisiunea lui James Corden, Late Late Show. Avocații au venit cu niște fotografii de la eveniment, pe care actrița le-a descris – „A fost foarte urât, (…) Aveam un strat gros de machiaj, făcut special să acopere vânătăile pe care mi le lăsase Johnny cu o seară înainte. Purtam un ruj roșu-închis pentru că era singura culoare capabilă să-mi ascundă rănile de pe buze.”

Heard susține că Johnny Depp ar fi distrus și o rulotă în iunie 2013, tot dintr-un atac de furie și gelozie, acuzând-o că flirta cu o altă femeie din camping: „A luat-o de încheietură și a amenințat-o că i-ar putea rupe mâna dacă nu recunoaște că încerca să flirteze cu mine”, a spus ea. „Ne-am întors apoi în rulota noastră unde am continuat să ne certăm pe același subiect. La momentul acela, Johnny avea atât de multă cocaină în corp pentru că nu mai vorbea cu sens și intrase într-un stadiu de maniac.”

Întrebată dacă a fost vreodată ea însăși violentă cu Johnny, Amber Heard a răspuns: „Am reacționat în apărarea surorii mele. Ani de zile am fost sacul de box al lui Johnny, însă ani de zile nu l-am lovit niciodată. A fost prima dată (în martie 2015) când am ripostat.”

Avocații actorului o acuză totuși că ar fi „adăugat” evenimentul cu Kate Moss fără niciun context – „Nu apare în niciun document de până acum. N-ai menționat niciodată că te gândeai la Kate Moss. Pur și simplu inventezi asta acum. E prima dată când o spui.”

Conform Daily Mail, Johnny Depp neagă acuzațiile de violență și abuz ale fostei sale soții ca și până acum, spunând că nu face altceva decât să își „construiască un dosar” de afirmații false pe care să-l poată folosi ca „poliță de asigurare pentru mai târziu”.

În declarația scrisă de ieri, PA Media raporta că actrița l-ar fi acuzat pe Johnny Depp de abuz fizic și verbal, mai exact „țipete, înjurături, amenințări, lovituri cu pumnii, cu picioarele, cu capul și cu palmele și sufocări”, precum și „un comportament extrem de manipulant și intimidant”.

„M-a amenințat de multe ori cu moartea, în special spre finalul relației”, a continuat ea, amintind și de momentele în care fostul soț o acuza că îl înșela cu orice nou coleg de platou – printre care și James Franco, Jim Sturgess sau Leonardo DiCaprio, toți primind porecle jignitoare din partea actorului.

Marți, actrița ar fi fost interogată privind relațiile cu colegii săi, dovezile aduse de avocații lui Depp fiind câteva fotografii și mesaje cu miliardarul Elon Musk din 2016 și o înregistrare din lift cu James Franco, din același an.

Ca răspuns, Amber a declarat că „Nu am fost într-o relație cu Elon Musk cât timp eram într-o relație cu Johnny” și a negat afirmațiile martorilor actorului privind o aventură de ani buni cu omul de afaceri, fiindcă „abia din 2016 am ținut legătura cu Elon.”

Cât despre filmarea din lift cu James Franco în care ea pare să își acopere fața, Amber Heard a recunoscut că bărbatul a vizitat-o undeva după ora 23:00, ca urmare a unui alt episod de furie al lui Johnny în care aproape ar fi distrus penthouse-ul și i-ar fi aruncat cu telefonul în față, lăsându-i vânătăi vizibile – „Vorbeam și când mi-a văzut fața (Franco) m-a întrebat ‘O doamne, ce ți s-a întâmplat?'”

Actrița confirmă că acesta ar fi fost „ultimul act de violență” al soțului său, înainte să înceapă procesul de divorț. De atunci, ea a fost constant acuzată de avocații și prietenii lui Johnny Depp că și-ar fi „înscenat” rănile și astfel falsificat dovezile, totul pentru a îl defăima și șantaja pe actor de-a lungul procesului.

Amber Heard și Johnny Depp s-au întâlnit în 2009 pe platourile de filmare The Rum Diary, s-au căsătorit în 2015 și au fost mai târziu implicați într-un lung și costisitor proces de divorț, acuzându-se reciproc de abuz verbal, fizic, psihic.

Depp a negat întotdeauna acuzațiile fostei sale soții privind violența, iar prin intermediul martorilor și avocaților săi le-a numit chiar minciuni și invenții, acuzând-o pe ea ca fiind agresorul în relație. La rândul ei, Amber a pretins că toate actele de violență de care este acuzată ar fi fost săvârșite în legitimă apărare. Actualul proces de calomnie, între Johnny Depp și NGN, grupul care deține tabloidul the Sun, ar trebui să se încheie la finalul săptămânii viitoare.

Citește și:
Kanye West face dezvăluiri șocante: Kris Jenner nu are voie să stea în preajma copiilor lui

Text: Cristiana Daraban
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people