Amber Heard a fost fotografiată sărutându-se cu o cunoscută producătoare de film

Actrița Amber Heard a fost surprinsă sărutându-se cu o femeie, iar imaginile au ajuns extrem de repede virale.

Amber Heard a fost fotografiată sărutându-se cu o cunoscută producătoare de film

Actrița Amber Heard, în vârstă de 33 de ani, a fost văzută în timp ce se săruta cu Bianca Butti, o cunoscută producătoare de film.

Cele două au fost surprinse în Palm Springs în fața unui hotel și păreau extrem de fericite împreună. Ulterior, ele au plecat împreună și s-au urcat în mașina lui Amber, un Mustang roșu.

Bianca Butti este cunoscută pentru producerea unor episoade a unui reality-show, Love & Hip Hop: Atlanta. Anul trecut, mai mulți apropiați de ai ei s-au mobilizat pentru a acoperi costurile privind tratamentul ei pentru combaterea cancerului de sân și au strâns peste 18,500 de dolari deoarece asigurarea ei medicală nu era suficientă. Ea a declarat că a fost diagnosticată pentru prima dată în 2015, la vârsta de 34 de ani, iar în martie 2019 acesta a recidivat. „Am fost mai mult decât devastată. O nouă tumoră a apărut la sânul meu drept, la trei ani după ce mă vindecasem. Atunci când ești diagnosticat pentru a doua oară, ești mai puțin speriat față de prima oară.”

Amber a fost extrem de deschisă cu privire la orientarea sa sexuală. Ea a fost căsătorită cu Johnny Depp, însă au divorțat în anul 2017. Mariajul lor a fost destul de tumultos, iar dovadă stă faptul că Amber a făcut mai multe dezvăluiri privind comportamentul abuziv al actorului. Ba mai mult, cei doi aveau și o poreclă pentru alter ego-ul violent al lui. „Johnny și cu mine ne referim la cealaltă personalitate a sa, acea parte a lui care este prezentă atunci când mă bate – îl numim monstrul, l-am numit așa ani la rând. Eram îngrozită de monstru.”

Pe lângă asta, Amber a mai adus în discuție și dependența lui de droguri și alcool. „După un an de relație am început să observ că Johnny era dependent de droguri și alcool. Uneori, când Johnny consuma simultan atât narcotice ilegale, cât și prescripții medicale, a trebuit să caut ajutor medical.”

Ulterior, ea a fost împreună cu miliardarul Elon Musk, dar relația dintre ei a durat câteva luni și s-au despărțit în 2018. Amber Heard a mai fost surprinsă și în compania lui Vito Schnabel, fostul iubit al lui Hedi Klum, la campionatul de tenis de la Wimbleton în iulie 2018.

Citește și:
Brad Pitt face declarații amuzante despre viața lui amoroasă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people