Alina Pușcaș, mesaj dur către autorități după ce viața copiiilor săi a fost pusă în pericol

„Dacă ei ar fi în situația în care unul dintre membrii familiei ar fi ucis de un urs, ar mai proceda la fel? Oare cum ar fi?”, a fost mesajul Alinei Pușcaș pentru autorități.

Alina Pușcaș, mesaj dur către autorități după ce viața copiiilor săi a fost pusă în pericol

Alina Pușcaș trage un semnal de alarma asupra urșilor din România care invadează tot mai des gospodăriile aflate în zona montană. Prezentatoarea emisunii Te cunosc de undeva și soțul său, Mihai Stoenescu, plănuiseră să se bucure timp de o săptămână de o vacanță în doi, perioadă în care cei trei copii ai lor ar fi trebuit să stea la Sinaia, alături de rude. Planurile însă le-au fost date peste cap, în momentul în care Alina a constatat ca în gospodăria în care se aflau cei mici au pătruns o ursoaică și puiul său.

„În momentul în care mă pregăteam să plec către București, în curte se plimbau o mamă urs cu un ursuleț. Ei sunt foarte drăguți în mediul lor, de la distanță sau la televizor, dar nu și în curtea ta atunci când ai trei copii mici care nu conștientizează pericolul”, a spus Alina Pușcaș pe contul său de Instagram.

După această întâmplare, vedeta a lansat un atac dur la adresa autorităților, care nu fac nimic pentru a rezolva problema urșilor care apar tot mai des în gospodăriile din țară. Aceasta se întreabă chiar dacă trebuie să fim martorii unei tragedi pentru ca lucrurile să se schimbe.

„Oare ce trebuie să facem? Cât mai trebuie să așteptăm? Eu încerc să refuz să cred că în România se schimbă ceva numai în cazul în care apar mega tragediile, exact cum a fost și în cazul Colectiv. Chiar suntem în situația în care în problema urșilor este un fel de ruletă rusească? Care pe care? Mă întreb dacă cei care decid aceste legi legate de protecția urșilor, dacă ei ar fi în situația în care unul dintre membrii familiei ar fi ucis de un urs, ar mai proceda la fel? Oare cum ar fi?”, a fost mesajul Alinei pentru autorități.

Citește și:
Jorge face dezvăluiri surprinzătoare despre fiul lui, David, în vârstă de 4 ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people