Alina Ceușan și Carmen Grebenișan despre Asia Express: „Acum simțim adrenalina la cote maxime”

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au lăsat lumea digitală și au plecat în aventura vieții lor în cel de-al treilea sezon Asia Express, show ce va începe la Antena 1 în primăvara anului viitor.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan despre Asia Express: „Acum simțim adrenalina la cote maxime”

Deși aveau lecțiile făcute și știau cam ce avea să le aștepte în această cursă, cele două blonde au avut un alt motiv de uimire: desfășurarea de forțe din spatele camerelor. „Mie mi-a plăcut încă de la început ideea de a participa la acest show, iar acum simțim adrenalina la cote maxime. Ne place foarte mult și e fix așa cum ne-am imaginat. Ce nu știam însă și ce voi nu puteți vedea în întregime este ce se întâmplă în spatele camerelor. E absolut incredibil câtă lume este implicată, cum există oameni care se ocupă de fiecare detaliu, cum reporterii și cameramanii sunt și ei în cursă cu noi. Cine a gândit toată treaba asta e clar foarte tare!”, au povestit cele două.

Planurile de acasă nu s-au potrivit întocmai cu realitatea din Asia Express nici pentru ele. „Înainte să plecăm ne-am făcut rucsacul, să vedem cât putem căra. Am ales ținutele, am redus cât am putut din produsele de beauty, totul părea calculat. Nu știu cum s-a întâmplat că odată ce am ajuns aici și am început cursa abia mai putem ridica rucsacul de jos, atât este de greu”, a povestit Carmen Grebenișan.

Înainte de a pleca în aventura Asia Express, Alina Ceușan a vorbit în exclusivitate cu ELLE despre participarea sa la acest reality show: „Nouă ne plac provocările, așa că așteptăm suprizele pe care ni le pregătesc Gina și Oase. Sunt geamăn, așa că sunt facută să mă adaptez la orice situație din mers, concurând alături de Carmen care este la fel foarte determinată și ambițioasă eu zic ca avem mari șanse să ne descurcăm la orice probă. Am trecut prin multe împreună”.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

Citește și:
Alina Ceușan, dezvăluiri despre ce înseamnă să fii autentic în mediul online

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people