Alina Ceușan, dezvăluiri despre ce înseamnă să fii autentic în mediul online

Prezentă la The Artist Awards, eveniment la care a obținut două premii (Instagrammer of the Year și Fashion Icon Award), Alina Ceușan ne-a vorbit despre ce conținut și-ar dori să vadă mai des în mediul online și ce sfaturi are pentru cei care își doresc o carieră în online.

Alina Ceușan, dezvăluiri despre ce înseamnă să fii autentic în mediul online

Alina Ceușan s-a numărat printre vedetele prezente la prima ediție The Artist Awards și ne-a vorbit despre ținuta pe care a purtat-o, iar declarația ei te va surprinde cu siguranță: „Port un sacou bărbătesc din second hand, luat cu 40 de lei, achiziție recentă, și o pereche de bocanci din colecția mea cu Joyas”.

Despre ascensiunea ei în online, Alina Ceușan ne-a declarat: „A fost fulgerătoare. Nu știu exact cum să o descriu. Sunt de 8 ani în online, muncesc zi de zi. Cred că perseverența este cheia. Muncesc în fiecare zi, cred că asta este cea mai bună explicație”.

În ceea ce privește modul în care își păstrează autenticitatea în colaborările cu unele branduri, Alina spune: „Bineînțeles că fiecare brand are cerințele lui și brief-ul lui, dar cred că este foarte important să ne dăm seama că, atunci când un brand vine spre tine, vine spre tine pentru că te vrea pe tine, autentic și așa cum ești. Și atunci de multe ori încercăm să le propunem anumite variante care funcționează și cu personalitatea noastră și ceea ce se mulează pe profilul urmăritorilor noștri”.

Urmărește video-ul de mai jos și află ce spune despre decizia de a le prezenta fanilor în detaliu cum a decurs nunta ei și ce conținut și-ar dori să vadă mai des în mediul online.

Citește și:
Alina Ceușan, declarații exclusive despre Asia Express

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video