Alina Ceușan a născut! Primele fotografii cu băiețelul ei

Alina Ceușan a născut un băiețel. Vedeta a devenit pentru prima oară mamă și a publicat și primele fotografii cu băiețelul ei.

Alina Ceușan a născut! Primele fotografii cu băiețelul ei

Alina Ceușan a născut un băiețel. Vestea cea mare a fost dată chiar de Alina, care a publicat pe contul personal de Instagram și primele fotografii cu băiețelul ei. 

Cu toate că Alina declara în urmă cu ceva timp că își dorește să nască natural, aceasta a născut până la urmă prin cezariană, după un travaliu de 12 ore. „15.09.2020, 4:44, primele cuvinte pe care i le-am spus au fost „deci tu erai înăuntru în tot timpul acesta”, a scris Alina Ceușan pe Instagram, alături de primele fotografii cu băiețelul ei.

Alina Ceușan este una dintre cele mai apreciate și influente prezențe din social media din România. În luna mai, Alina a anunțat că este însărcinată prin intermediul unui video emoționant pe contul ei de Instagram, dezvăluind la acea vreme imagini inedite din timpul primelor ecografii. 

Alina Ceușan a apărut pe coperta revistei ELLE de iulie, prilej cu care ne-a dezvăluit în exclusivitate că va avea un băiat. Alina a mărturit în cadrul interviului pe care ni l-a acordat atunci că își dorește ca Raul, partenerul ei, să fie implicat în creșterea copilului. „Știu că Raul va fi un tată excelent și se va implica în egală măsură în creșterea și educația copilului precum o voi face și eu. Avem amândoi foarte multă răbdare, ne plac copiii și universul care îi înconjoară, am crescut în familii în care ne-au fost cultivate valori importante și asta vrem să dăm și noi mai departe.”

Alina Ceușan formează un cuplu cu Raul Tișa. Cei doi sunt împreună de 8 ani și s-au căsătorit anul trecut. Cununia civilă a avut loc pe 8 iunie, în Parcul Central din Cluj-Napoca, iar cununia religioasă și petrecerea au avut loc pe 6 iulie, la Castelul Banffy, Alina și Raul având peste 700 de invitați.

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu Alina Ceușan

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people