Alice Cavaleru, declarații emoționante despre fiicele sale, la 3 luni de când a devenit mamă pentru a doua oară

Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru, au devenit în luna septembrie părinți pentru a doua oară.

Alice Cavaleru, declarații emoționante despre fiicele sale, la 3 luni de când a devenit mamă pentru a doua oară

Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru, au devenit recent părinți pentru a doua oară. Creatoarea de conținut a născut pe 6 septembrie 2022 o fetiță. Cei doi mai au împreună o fiică, pe nume Zora.

Alice Cavaleru și fetița ei nou-născută au fost externate din spital la scurt timp după ce micuța a venit pe lume. De atunci, pe contul personal de Instagram, acolo unde este activă și împărtășește des cu urmăritorii momente din viața de familie, creatoarea de conținut a publicat numeroase fotografii emoționante cu micuța, pe care o cheamă Alegra Nova, dar și cu fiica ei cea mare, Zora.

În luna octombrie, Alice Cavaleru a povestit pe social media că a trecut prin momente cumplite după nașterea micuței Alegra Nova după ce aceasta a făcut o infecție pe glanda salivară și a fost nevoită să se interneze în spital împreună cu fiica ei. Ulterior problema s-a agravat, iar micuța a făcut septicemie.

După o perioadă intensă de tratament, fetița cea mică a lui Alice Cavaleru & Vladimir Drăghia s-a însănătoșit și recent cuplul a sărbătorit 3 luni de când viața lor a devenit mai frumoasă.

„Trei luni și două zile de bucurie cu Alegra-Nova.
Încerc să mă bucur în tihnă de fiecare secundă pentru că timpul zboară, dar în ultimul timp, viața mea e un carusel: când e totul pe slow și mă bucur de puiuțul meu cel mic, când e totul pe repede-înainte și trebuie să mă ocup și de puiuțul cel mare, de proiecte și de deadline-uri.
Anul acesta a fost o lecție pentru mine pentru că am fost nevoită să învăț că lucrurile nu se întâmplă în ritmul în care îmi doresc, că nu le pot face pe toate…
Dar când trag linie, tot mi se pare că sunt muuuuult pe plus. Când mă uit la cât de mare, inteligentă și adorabilă este Zora, când mă uit la Alegra cum zâmbește după ce am așteptat-o atât de mult (și am trecut prin ceva peripeții), sufletul meu e mulțumit și liniștit”, a scris Alice Cavaleru în descrierea unor fotografii adorabile cu fiica ei.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi trăiesc de mai mulți ani o poveste de dragoste, iar în iulie 2018 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe o plajă privată din Mamaia. Luna de miere au petrecut-o în Maroc.

Citește și:
Monica Bîrlădeanu face un nou pas important în carieră: „Era și timpul!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people