Alexia Eram, dezvăluiri despre relația cu Mario Fresh, după 6 ani împreună: „Are problema asta, nu poate să…”

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

Alexia Eram, dezvăluiri despre relația cu Mario Fresh, după 6 ani împreună: "Are problema asta, nu poate să..."

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Fiica Andreei Esca și artistul sunt într-o relație de șase ani și postările lor pe social media sunt o dovadă a faptului că cei doi se iubesc ca în prima zi, chiar dacă recent au circulat zvonuri cu privire la despărțirea lor.

Într-un interviu acordat recent, Alexia Eram a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Mario Fresh și chiar a dezvăluit unul dintre defectele artistului.

„Are problema asta, nu poate să asculte oamenii care mănâncă, dacă e liniște completă. Și pe el îl enerveză când mănâncă el, adică zgomotul lui. E o chestie de-a lui. Dar pornim televizorul și e un sunet pe ‘background’, gata, s-a terminat povestea!, a declarat Alexia Eram pentru cancan.ro.

Fiica Andreei Esca a vorbit și despre cum reușește să depășească momentele mai dificile care apar în orice cuplu, dezvăluind că ea este de obicei cea care face pasul spre împăcare.

„Mario e prima mea relație serioasă… E foarte greu, pentru că în ziua de astăzi nu sunt foarte multe cupluri care sunt de la o vârstă așa de fragedă. Nu știu ce să zic, așa a fost să fie, să fim împreună. Comunicăm foarte mult, avem încredere unul în celălalt… mie îmi trece foarte repede, eu mă cert acum cu tine și în cinci minute îmi trece. El ține mai mult supărarea. Eu sunt mai irascibilă și el este, doar că el e irascibil când deja eu am fost și nu mai poate!”, a mai declarat Alexia Eram pentru sursa citată.

Ce spune Mario Fresh despre relația cu Alexia Eram

Într-un interviu acordat recent, cântărețul a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Alexia Eram și chiar a dezvăluit că cei doi au făcut un pact în cazul în care ar urma să se despartă, deși nu iau în calcul în acest moment acest aspect.

„Nu am avut momente grele, suntem doi „puști” cu capul pe umeri, care discută super deschis, se iubesc pentru că există iubire și merg înainte cu ceea ce au, încercând să facă o viață frumoasă (…) Dacă cumva se întâmplă să nu mai existe (n.red- iubirea), batem palma și rămânem prieteni, dar sper să nu se întâmple asta, pentru că mi se pare că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a povestit Mario Fresh pentru impact.ro.

Citește și:
Cum arată la aproape 20 ani Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people