Alexandra Stan, dezvăluiri inedite despre relația cu fostul soț. Cum s-au cunoscut cei doi

Alexandra Stan a vorbit despre relația cu fostul ei soț, Emanuel Necatu, și a dezvăluit cum s-au cunoscut.

Alexandra Stan, dezvăluiri inedite despre relația cu fostul soț. Cum s-au cunoscut cei doi

Alexandra Stan a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat că s-a căsătorit cu Emanuel Necatu. Cei doi și-au unit destinele în secret, iar apoi s-au afișat public în ipostaza de soț și soție. Căsnicia lor nu a durat, iar după câteva luni au ajuns ladivorț.O bună perioadă, cântăreața și-a ținut mariajul departe de ochii lumii, însă acum a făcut o serie de dezvăluiri inedite.

Alexandra Stan, detalii despre mariajul cu Emanuel Necatu

Recent, în cadrul podcastului Fain & Simplu, găzduit deMihai Morar, Alexandra Stan a dezvăluit cum l-a cunoscut, de fapt, pe bărbatul lângă care părea că își va petrece tot restul vieții.Vedetaa povestit cum a început relația lor și cum au ajuns la altar atât de repede, dar și cum fostul soț i-a influențat relațiile cu cei din jurul ei.

Cântăreața a declarat că Emanuel Necatu a apărut în viața ei într-un moment în care nu-și găsise echilibrul sufletește, însă au părut că sunt pe aceeași lungime de undă. Ba mai mult, gusturile lui și obiceiurile au făcut-o pe Alexandra Stan să se îndrăgostească. Astfel, iubirea lor s-a transformat rapid într-o căsnicie, uniunea dintre cei doi fiind una secretă.

„Eu voiam să mă duc la un eveniment. A venit și el la eveniment, ca să fie lângă mine, asta înainte să fim împreună, după care, după evenimentul respectiv îmi zicea că am foarte mulți oameni care îmi vor răul în jurul meu, care îmi trimit gânduri negative. Și el a „lucrat” non-stop, făcea rugăciuni ca să mă ajute să scap de energia aia. Îți dai seama că eu eram: „Doamne, ce tare!”, a precizat artista.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu păreau că se înțeleg. Vedeta a recunoscut că în acea perioadă era într-un dezechilibru emoțional, declanșat și de moartea motanului ei. Toate acestea adunate au dus la o decizie pripită.

„Eram oricum dezechilibrată atunci, se întâmplase chestia cu motanul meu, murise și eram așa, zici că îmi murise copilul. Mă simțeam foarte bulversată. Și a venit fix în momentul ăla în viața mea. Emanuel a fost foarte așa…pentru el tot anturajul meu, toate prietenele mele, oamenii cu care lucram, oamenii pe care îi știam, toți aveau o influență proastă asupra mea. Și chiar mă pusese să dau „block” la multă lume, și am dat, ca să mă rup cu totul. Eu am crezut că sunt eu undeva, într-un punct în care nu-mi dau seama ce se întâmplă și că e ceva „dark” în viața mea și el a venit să mă ajute. Asta era percepția., a declarat Alexandra Stan.

Ulterior, cântăreața a realizat că nu este lângă omul potrivit și încerca, de fapt, să o manipuleze. Cu toate acestea, vedeta nu are regrete în ceea ce privește mariajul cu fostul partener.

„Mi-am dat seama mai târziu că el încerca să mă rupă de tot, ca să mă acapareze el și să mă manipuleze. Asta era, de fapt. Adică nu zic. Da, m-a îndreptat mai mult către credință și către Dumnezeu, dar eu oricum întotdeauna am fost credincioasă. Dar știi cum e, un om te învață, dar nu trebuie să te sperie, că toți din viața ta îți vor răul, toți vor să te manipuleze, să profite de tine.”, a mai povestit cântăreața.

Citește și:
Cannes 2022: Vedete la premiera Top Gun: Maverick

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people