Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România 2021. Mesajul transmis de artistă

Alexandra Stan, care a făcut din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția Survivor România 2021 din cauza unor probleme de sănătate.

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România 2021. Mesajul transmis de artistă

Alexandra Stan este noua concurentă care a părăsit emisiunea Survivor România 2021, difuzată de Kanal D. Vedeta a făcut parte din echipa Faimoșilor și a fost nevoită să părăsească competiția care se desfășoară în Republica Dominicană din cauza unor probleme de sănătate.

Prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, Daniel Pavel, a fost cel care a anunțat în cadrul Consiliului de urgență că Alexandra Stan a părăsit competiția. Medicul de la Survivor România a decis că nu mai poate continua competiția, deoarece nu mai este aptă din punct de vedere fizic și psihic, potrivit wowbiz.ro.

Vizibil emoționată, Alexandra Stan le-a transmis colegilor săi de la Survivor România 2021 un mesaj după aflarea veștii că va părăsi emisiunea. Conform declarațiilor sale, condițiile limitate de care a avut parte în competiție și-au spus cuvântul. „Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, prieteni, telefon, absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment, ceartă, strategie, absolut tot.”

Vedeta a mărtusit că își dorea să ajungă cât mai departe în competiție și că își dăduse și ea seama că nu mai avea resursele necesare pentru a continua. „Pentru mine, de când am venit am spus că asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-aș fi dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Aveam din ce în ce mai puține resurse ca să duc mai departe și începusem să fiu uneori chiar răutăcioasă cu colegii mei, poate nu mai vedeam lucrurile atât de bine.

Rămâne o parte din mine aici. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia acum începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a fost mesajul transmis de Alexandra Stan, după ce a aflat că părăsește competiția Survivor România 2021.

Alexandra Stan, în vârstă de 31 de ani, este o cunoscută cântăreață din România, în special pentru piese precum Mr. Saxobeat, Crazy și I Did It Mama.

Înainte de a începe emisiunea, artista spunea că vrea să se cunoască cu adevărat cu ajutorul acestei competiții și să își depășească limitele. „Motivul principal pentru care particip la Survivor România este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, social media, echipe de management și familie, prietenii și fanii care mă susțin non-stop. Vreau să-mi cunosc adevăratele limite”, declara Alexandra Stan despre Survivor România 2021.

Citește și:
Îți amintești de Bianca Neagu din telenovela „Numai iubirea'? Iată cum arată și cu ce se ocupă acum

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people