Alexandra Dinu, dezvăluiri despre greutățile pe care le-a întâmpinat crescându-și singură copilul

Alexandra Dinu a devenit mamă când avea doar 22 de ani și a vorbit într-un interviu recent despre dificultățile cu care s-a confruntat ca mamă singură.

Alexandra Dinu, dezvăluiri despre greutățile pe care le-a întâmpinat crescându-și singură copilul

Alexandra Dinu, jurata show-ului „Românii au talent„, a format în trecut un cuplu cu fotbalistul Adrian Mutu. Cei doi au fost căsătoriți între 2001 și 2003 și au împreună un băiat, pe nume Mario, care acum are 18 ani.

Alexandra Dinu a spus cu sinceritate că nu i-a fost ușor să își crească singur băiatul, dar că a preferat această variantă. „Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario. El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii: fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături. Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă.”, a declarat Alexandra Dinu pentru okmagazine.ro.

În ceea ce privește relația cu fiul ei, Alexandra Dinu a spus că este foarte fericită pentru că fiul ei îi cere sfatul și comunică foarte mult. „Noi avem o legătură foarte puternică, indiferent de vârsta lui. Tot timpul mi-am dorit ca el să se simtă liber să îşi ia propriile decizii, să treacă prin etape care să-l formeze şi să-l dezvolte. Evident, eu am fost mereu acolo, pregătită să-l ajut cu orice are nevoie. Mă bucur că în continuare comunicăm foarte mult, vrea să ştie opinia mea şi îmi cere sfaturi pe toate planurile.

Mario este într-o perioadă în care se descoperă, în care îşi caută pasiunile. Acum, prioritar pentru el este să încheie clasa a XII-a şi să decidă ce vrea să facă pe mai departe. Cred că trebuie să îşi dea el seama, să încerce şi să găsească ceea ce i se potriveşte. Ştie deja că-l încurajez, că-l susţin şi că sunt aici pentru a-l ajuta cu sfaturi, indiferent de alegerile pe care le va face.”, a mai declarat Alexandra Dinu pentru okmagazine.ro.

Alexandra Dinu nu postează fotografii cu băiatul ei, cele mai recente fiind dezvăluite lumii de tatăl lui Mario, Adrian Mutu. Acesta a postat pe contul lui de Instagram mai multe imagini cu Mario, atât una recentă, cât și mai multe din copilărie. Fotografiile au fost publicate anul trecut, în luna septembrie, când Mario a împlinit 18 ani.

„La mulți ani, baiatul meu ❤️! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat . Te iubesc, niciodată nu renunța la visurile tale și sigur intr-o zi se vor realiza . Mi-ai arătat încă din prima secunda de când te-ai născut ca ești ambițios și un luptător . Happy 18th bday !”, a fost mesajul transmis atunci de Adrian Mutu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrian Mutu (@adrian10mutu)


Citește și:
Diana Dumitrescu le răspunde criticilor care contestă modul în care își crește copilul

Foto: Instagram PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people