Alec Baldwin a ajuns la un acord cu familia directoarei de imagine Halyna Hutchins

Acordul pune capăt procesului civil intentat de familia directoarei de imagine Halyna Hutchins.

Alec Baldwin a ajuns la un acord cu familia directoarei de imagine Halyna Hutchins

Alec Baldwin a ajuns la un acord cu familia directoarei de imagine Halyna Hutchins, ucisă anul trecut în timpul filmării peliculei Rust. Actorul în vârstă de 64 de ani a dezvăluit acest lucru pe contul său de Instagram, unde a precizat și că această înțelegere pune capăt procesului civil inițiat de familia lui Hutchins.

„Suntem încântați să anunțăm astăzi soluționarea procesului civil intentat în numele familiei cineastei Halyna Hutchins. De-a lungul acestui proces dificil, toată lumea și-a menținut dorința de a face ceea ce este mai bine pentru fiul Halynei. Suntem recunoscători tuturor celor care au contribuit la rezolvarea acestei situații tragice și dureroase”, a transmis Alec Baldwin.

Chiar dacă acest acord anulează procesul civil, acuzațiile penale sunt încă în curs de soluționare.

Vestea a fost confirmată și de soțul lui Hutchins, Matthew, care a mai precizat că filmările vor fi reluate în ianuarie 2023 și că el va fi producătorul executiv al peliculei Rust, care îi va avea în continuare în distribuție pe „toţi protagoniştii principali.”

„Nu vreau să lansez alte incriminări sau să arăt vinovaţi (nici pe producători, nici pe Alec Baldwin). Suntem cu toţii convinşi că moartea Halynei a fost rezultatul unui accident teribil”, a mai adăugat Matthew Hutchins.

Într-un interviu acordat în luna februarie a acestui an, Matthew a declarat că este deranjat de declarațiile pe care Alec Baldwin le-a făcut cu privire la moartea soției sale.

„Privindu-l, m-am simțit atât de furios să-l văd vorbind despre moartea ei în public într-un mod atât de detaliat și apoi neacceptând nicio responsabilitate după ce tocmai a descris cum a ucis-o… Auzindu-l cum a dat vina pe Halyna în interviu și cum a transferat responsabilitatea către alții și văzându-l cum plânge din cauza asta, mă simt ca și cum, chiar ar trebui să ne simțim prost în legătură cu dumneavoastră, domnule Baldwin?”, a spus Matthew Hutchins.

Citește și:
Angelina Jolie, declarații șocante despre incidentul din 2016 dintre Brad Pitt și unul dintre copiii lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people