Agresoarea Cristinei Joia a fost reținută de polițiști. Designerul de la „Visuri la cheie” a depus plângere penală împotriva ei

Femeia care a agresat-o într-un magazin pe Cristina Joia, unul dintre designerii de interior de la "Visuri la cheie", a fost reținută de către polițiști.

Agresoarea Cristinei Joia a fost reținută de polițiști. Designerul de la „Visuri la cheie” a depus plângere penală împotriva ei

Femeia care a agresat-o fizic pe Cristina Joia sâmbătă după-amiază într-un magazin din București, din Calea Șerban Vodă, Sector 4, a fost reținută de către polițiști. În urmă cu o zi, Ștefania Andrei, în vârstă de 34 de ani, a fost audiată la Secția 14 din Capitală și astăzi, 10 noiembrie, s-a decis reținerea ei.

Întrebată de către reporterii prezenți în momentul în care a fost adusă la audieri motivul pentru care reacționat atât de violent, răspunsul agresoarei a fost unul halucinant. „Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat. Nu am lovit-o pur și simplu atât de puternic. I-am dat un brânci într-adevăr. Nu era nici o baltă de sânge, am lovit-o pur și simplu, atât”, relatează Digi24.

Potrivit Pro TV, Cristina Joia, unul dintre designerii de la „Visuri de la cheie” a făcut oficial plângere penală împotriva femeii care a agresat-o sâmbătă după-amiază, după ce i-a atras atenția că blocase cu mașina o trecere de pietoni și intrarea unui magazin. „Sunt, practic, tăiată și oasele din interior secționate. Doar pentru că i-am spus că nu parchează cum trebuie. Acum îmi e teamă, mă gândesc că o să merg pe stradă și o să afle că…. Am început să fim conduși de clanuri de interlopi și să îți fie frică să iei poziție pentru un lucru în care crezi. Nu mi se pare normal să nu mai mergi doi metri și să parchezi regulamentar”, a declarat Cristina Joia pentru Știrile Pro TV.

Cristina Joia a vorbit despre incidentul violent prin care a trecut, povestind cum anume s-a întâmplat totul. Ea mărturisește că în momentul în care s-a produs agresiunea, nimeni din magazin nu a reacționat. „M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică lovitura, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, eram pe podea, oamenii din jur se uitau, nimeni nu a avea nicio reacție, nimeni nu suna la poliție sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja. O singură fetiță s-a aplecat să îmi dea un șervețel pentru că sângeram. Casiera continua să pună produse, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a mai spus ea pentru sursa mai sus menționată.

Probele strânse de polițiști vorbesc despre o posibilă acuzație de loviri și alte violențe. Autoritățile așteaptă raportul preliminar medico-legal, care ar putea duce la schimbarea încadrării acuzației la vătămare corporală, pentru care pedeapsa maximă este de 10 ani de închisoare, informează Pro TV.

Citește și:
Reacția unei polițiste la un caz de hărțuire stradală naște controverse: „m-aș simți bine că îmi face un compliment'

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people