Adriana Mutu, fiica lui Adrian Mutu, a împlinit 15 ani. Cum arată acum

Adriana Mutu, fiica lui Adrian Mutu și a lui Consuelo Gomez, a împlinit 15 ani și seamănă incredibil de tare cu superba ei mamă.

Adriana Mutu, fiica lui Adrian Mutu, a împlinit 15 ani. Cum arată acum

Adriana Mutu, fiica lui Adrian Mutu și a lui Consuelo Gomez, este deja o adolescentă în toată regula. Tânăra tocmai a împlinit 15 ani, iar tatăl său i-a marcat aniversarea cu o postare pe Instagram, deși fostul fotbalist nu postează des lucruri despre copiii săi. Adriana se transformă, după cum arată fotografia postată de tatăl ei, într-o tânără femeie superbă, care a moștenit trăsăturile părinților săi, mai cu seamă pe cele ale mamei sale. Cei doi au fost căsătoriți între 2005 și 2013, iar după divorț Consuelo a trăit alături de fiicele sale în Republica Dominicană, acolo unde aceasta conduce o afacere imobiliară.

Adriana Mutu a fost sărbătorită de tatăl ei, antrenorul de la Craiova arătându-le tuturor celor care îl urmăresc cât de mândru este de fiica lui, cu această ocazie. „La mulți ani, Princess @adrimutu ♥️
Nu pot să descriu în cuvinte cât de mult te iubesc .. #adriana #15yearsold ♥️😘♥️ #birthdaygirl”, a scris acesta.

Răspunsul de la Adriana Mutu a venit rapid, printre multele reacții ale fanilor fostului fotbalist, încântați că acesta a dezvăluit detalii din viața sa personală: „Te iubesc, tati! Mulțumesc❤️💕”

Mutu și Consuelo Matos Gomez au avut împreună două fiice – cea de-a doua, mai mică decât Adriana Mutu, poartă numele Maya. Fostul fotbalist a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu, actriță și vedetă de televiziune, alături de care a avut un fiu, pe Mario, și s-a căsătorit, după divorțul de Consuelo, cu Sandra, alături de care are un fiu, Tiago. Mutu a fost pe parcursul carierei sale în fotbal cel mai bun marcator al Naționalei României, alături de nașul său, Gică Hagi. El a avut un parcurs extraordinar și în afara României, fiind cel mai bun jucător român care a evoluat în campionatul Italiei, deși a jucat și pentru Chelsea, Parma, Juventus, Ajaccio sau Fiorentina.

Citește și:
Loredana a împlinit 51 de ani și a sărbătorit cu o petrecere de pomină

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people