Adevărul despre decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a se muta definitiv în Africa

În urmă cu câteva luni, mai multe publicații sugerau faptul că Prințul Harry şi Meghan Markle vor să se mute în Africa.

Adevărul despre decizia Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a se muta definitiv în Africa

În urmă cu câteva luni, mai multe tabloide sugerau faptul că Prințul Harry şi Meghan Markle vor să se mute definitiv în Africa, iar pe fondul deciziei lor de a renunța la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice, aceste zvonuri păreau a fi întemeiate.

Zvonurile cu privire la decizia Ducilor de Sussex de a se muta definitiv în Africa au apărut în vara lui 2019, când, spre surpriza tuturor, Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor să adopte un copil din Africa.

Nu mai este un secret faptul că Africa este un loc destul de special pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Acolo, cei doi și-au petrecut prima lor vacanță împreună. În toamna lui 2019, cei doi, împreună cu fiul lor, Archie, au fost într-un turneu regal prin mai multe țări din Africa. Mai mult decât atât, acolo ei au filmat un documentar, în care atât ea, cât și Prințul Harry au vorbit despre problemele cu care s-au luptat în primul lor an de căsnicie din cauza presei britanice.

Deși Meghan a explicat în documentarul Harry & Meghan: An African Journey că a fost o perioadă dificilă, fiind și însărcinată, există în continuare critici ai Ducesei, care consideră că gestul făcut de ea și Prințul Harry nu ar trebui apreciat, aceștia bucurându-se de un așa-zis statut privilegiat.

Însă, Gossip Cop, o publicație care verifică zvonurile despre celebrități, a investigat aceste speculații și a aflat că erau false. Deși tabloidele au avut dreptate cu privire la decizia celor doi de a se distanța de familia regală britanică, Prințul Harry şi Meghan Markle nu intenționează să se mute în Africa. Cei doi tocmai au achiziționat o casă în Canada unde vor locui în marea majoritate a timpului, însă ideea de a deține o proprietate în Africa este în continuare valabilă.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry vorbesc despre epidemia de coronavirus și îndeamnă la compasiune

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people