Meghan Markle și Prințul Harry vorbesc despre epidemia de coronavirus și îndeamnă la compasiune

Ducele și Ducesa de Sussex vorbesc pentru prima oară despre pandemia de coronavirus care ne afectează pe toți.

Meghan Markle și Prințul Harry vorbesc despre epidemia de coronavirus și îndeamnă la compasiune

Ducele și Ducesa de Sussex au făcut primele declarații despre pandemia de coronavirus care ne afectează pe toți, vorbind despre situația mondială prin intermediul unei postări făcută pe contul lor de Instagram.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au sfătuit milioanele de fani care îi urmăresc pe Instagram să fie uniți și au mulțumit celor care muncesc necontenit în întreaga lume pentru a combate epidemia de coronavirus. Mai mult decât atât, ei au dezvăluit că, pe parcursul următoarelor săptămâni, vor împărtăși cu fanii mai multe povești inspiraționale, dar și informații vitale pentru starea de sănătate.

Cuplul regal a lansat un îndemn către oameni pentru „a construi o comunitate virtuală care să fie sigură pentru fiecare dintre noi”. În textul postat pe Instagram, cei doi au mai scris: „Sunt timpuri nesigure. Și acum, mai mult ca oricând, avem nevoie unul de celălalt. Avem nevoie unul de celălalt pentru adevăr, pentru susținere și pentru a ne simți mai puțin singuri într-un moment care poate părea cu adevărat înfricoșător.

Sunt atât de mulți oameni în întreaga lume care au nevoie acum de susținere, care muncesc neîncetat pentru a răspunde crizei acesteia din spatele scenei, de pe linia întâi sau de acasă. Bunăvoința noastră, ca oameni, de a ne ridica în fața a ceea ce ne confruntăm cu toții în lupta cu COVID-19 este demnă de admirație. Acest moment este un adevărat testament a ceea ce reprezintă spiritul uman.

Am vorbit des despre compasiune. Viețile noastre ale tuturor sunt afectate într-o anumită măsură de asta, unindu-ne pe toți la nivel global. Cum ne comportăm unul față de celălat și față de comunitățile noastre, cu empatie și bunătate este fără îndoială cel mai important lucru în acest moment.

În următoarele săptămâni, acesta va fi ghidul nostru de principii. Vom împărtăși informații și resurse care să ne poată ajuta pe toți să navigăm printre incertitudini: de la a posta informații adevărate și statistici de la experți de încredere, pentru a învăța despre măsurile pe care le putem lua pentru a păstra sănătatea noastră, dar și a familiilor noastre, la a lucra cu organizații care ne pot ajuta la bunăstarea mentală și emoțională.

În plus, ne vom concentra pe povești inspiraționale despre cum foarte mulți dintre voi din întreaga lume vă conectați într-o mică sau mai mare măsură pentru a ne ajuta pe toți. Suntem cu toții în asta împreună și ca o comunitate globală ne putem susține unii pe alții în acest proces – pentru a construi o comunitate virtuală care să fie sigură pentru fiecare dintre noi. Vom împărtăși mai multe în zilele și săptămânile care vor urma…”

 

View this post on Instagram

 

These are uncertain times. And now, more than ever, we need each other. We need each other for truth, for support, and to feel less alone during a time that can honestly feel quite scary. There are so many around the world who need support right now, who are working tirelessly to respond to this crisis behind the scenes, on the frontline, or at home. Our willingness, as a people, to step up in the face of what we are all experiencing with COVID-19 is awe-inspiring. This moment is as true a testament there is to the human spirit. We often speak of compassion. All of our lives are in some way affected by this, uniting each of us globally. How we approach each other and our communities with empathy and kindness is indisputably important right now. Over the coming weeks, this will be our guiding principle. We will be sharing information and resources to help all of us navigate the uncertainty: from posting accurate information and facts from trusted experts, to learning about measures we can take to keep ourselves and our families healthy, to working with organisations that can support our mental and emotional well-being. In addition, we will focus on the inspiring stories of how so many of you around the world are connecting in ways big and small to lift all of us up. We are all in this together, and as a global community we can support each other through this process – and build a digital neighbourhood that feels safe for every one of us. We look forward to sharing more over the days and weeks to come…

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry s-au autoizolat în casa lor din Canada și au stabilit reguli stricte pentru angajați

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video