Adelina Pestrițu face noi declarații despre starea ei de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19

Adelina Pestrițu a vorbit despre starea ei sănătate, după ce în urmă cu două săptămâni a anunțat public că s-a infectat cu coronavirus.

Adelina Pestrițu face noi declarații despre starea ei de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19

Adelina Pestrițu a făcut noi dezvăluiri despre starea ei de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Vedeta le-a transmis urmăritorilor ei de pe Instagram că și-a terminat tratamentul și că se simte mai bine. 

Adelina a spus că a ales să nu mai fie activă pe rețelele de socializare pentru că a vrut să se concentreze asupra sănătății ei. „Dragii mei, regret că nu am fost atât de activă pe rețelele de socializare, dar am decis să mă concentrez pe sănătatea mea. Nu e plăcut să fii bolnav, dar în aceste momente alegi să te gândești cum să revii sănătos lângă familia ta și mai ales lângă copilul tău”, a declarat Adelina Pestrițu într-un story pe Instagram.

Adelina a spus că și-a terminat tratamentul și că starea ei de sănătate este una bună. Ea a adăugat și faptul că în timpul petrecut în izolare a scris un articol în care povestește prin tot ceea ce a trecut. „În perioada de izolare mi-am scris toate gândurile într-un articol pe care urmează să îl urc pe blogul meu, unde vă povestesc detaliat despre toată această experiență. Până atunci vreau să vă liniștesc. Mi-am terminat tratamentul, mă simt mult mai bine. Ne revedem curând, sper eu, cu bine”, a mai spus Adelina Pestrițu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de All Celebrities (@all.celebritiesoficial) pe

La începutul lunii septembrie, Adelina Pestrițu anunța pe Instagram că a fost diagnosticată cu Covid-19, după ce intrase în contact cu o altă persoană testată pozitiv, dar despre care nu a știut că este bolnavă. Vedeta a mărturisit atunci că și-a dat seama că este ceva în neregulă pentru că și-a pierdut gustul și mirosul. „Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Din păcate zilele trecute am intrat în contact cu un pozitiv iar după ce au apărut primele simptome – am rămas fără gust și fără miros – mi-am făcut un test. Testul a ieșit pozitiv.”

La scurtă vreme, Adelina a făcut alte declarații de la Spitalul Militar ROL 2, acolo unde a fost internată. La vremea respectivă spunea că medicii i-au făcut o radiografie pulmonară, EKG și analize, simptomele ei rămânând aceleași – pierderea gustului, mirosului, starea de oboseală și amețeala. De asemenea, tot atunci mai declara și că urmează să stea în izolare, departe de familia ei și va fi monitorizată de DSP.

Citește și:
Ivanka Trump spune că se va vaccina live, în cadrul unei emisiuni TV, împotriva COVID-19

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people