Adelina Chivu, dezvăluiri inedite despre Adela Popescu, chiar de ziua acesteia

Adela Popescu a împlinit 34 de ani, iar cu această ocazie, persoanele dragi din viața sa i-au transmis mesaje emoționante

Adelina Chivu, dezvăluiri inedite despre Adela Popescu, chiar de ziua acesteia

Adela Popescu a împlinit 34 de ani. Cu această ocazie, fanii și prietenii apropiați prezentatoarei TV i-au transmis mesaje călduroase de la mulți ani. Printre aceștia s-a numărat și Adelina Chivu, buna prietenă a Adelei, care a și intrat în direct în timpul emisiunii de la Pro TV, pentru a-i transmite cele mai calde urări. Însă, discuția celor două a continuat, iar soția lui Cristi Chivu a făcut câteva mărturisiri inedite despre Adela și relația lor de prietenie.

„Ea este mai mică decât mine, dar e mai matură, e orgolioasă. Este persoana care a rezolvat orice problemă din orice perioadă de criză într-o relație. O cunosc de 15 ani, ne-am dat multe sfaturi”, a spus Adelina în timpul emisiunii Vorbește lumea.

Un alt mesaj extrem de emoționant pe care Adela l-a primit a venit din partea soțului său, Radu Vâlcan, alături de care are doi copii.

„Iubire, ce să mai zic… În afară de faptul că fără tine n-aș fi eu, te iubesc și te și ador! La mulți ani, dragostea mea și la copii! ?❤️?”, a scris Radu pe contul său de Instagram.

Chiar și Adela Popescu a făcut o confesiune pe pagina sa de Instagram cu ocazia împlinirii a 34 de ani, în care mărturisește că și-ar dori să se streseze mai puțin, să își strângă părinții mai des în brațe și să se bucure mai mult de viață.

34. Mă uit la mine, cea de anul trecut, cu indulgență, cu drag, cu superioritate, cu blândețe sau cu furie. E ușor de pe piedestalul „lecției învățate” să îți dai sfaturi, să vezi ce și cum ar fi fost mai bine. Când mă uit la mine, cea de anul trecut…îmi vine să mă pup de drag. 🙂 Să mă pup pentru fiecare moment în care simțeam că explodez în fața copiilor mei și nu am făcut-o. Pentru fiecare trezire nocturnă, pentru fiecare lacrimă, pentru fiecare baie cu spumă în liniște, pentru fiecare rând citit, pentru fiecare cupă de înghețată, pentru fiecare moment în care am avut curajul de a-mi arăta vulnerabilitatea, de a fi eu.
Cu toate astea… mi-aș spune:
• să nu mă mai stresez atât, totul va fi bine.
• să îmi strâng mai des părinții în brațe.
• să nu uit să fiu chic în orice moment al zilei, indiferent cât de neînsemnat ar părea.
• să mai renunț la hainele astea comode și largi 🙂 în favoarea celor care mă fac să mă simt glam.
• să îmi dau zilnic șansa să mă ascult' și să prioritizez ceea ce mă face fericită.
• să mă bucur de viață cu emoție și bucurie clipă de clipă.
Și mi-aș mulțumi… ”

Citește și:
Adela Popescu și-a făcut o schimbare de look neașteptată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people