Adele vorbește deschis despre cum este viața ei amoroasă în acest moment

În ultima vreme au circulat mai multe zvonuri cu privire la existența unei relații amoroase între Adele și rapperul britanic Skepta.

Adele vorbește deschis despre cum este viața ei amoroasă în acest moment

Adele a fost gazda celui mai recent episod al emisiunii Saturday Night Live, iar ulterior le-a vorbit fanilor despre întreaga experiență prin intermediul unei postări pe Instagram. Mai mult chiar, ea a făcut referire, subtil, și la zvonurile care circulă de ceva vreme cu privire la o relație amoroasă între ea și rapperul britanic Skepta, pe numele său adevărat Joseph Junior Adenuga.

„M-am distrat excelent la SNL! Mulțumesc celei mai minunate distribuții, echipe, scenariști și producători. Ce grup sublim de oameni sunteți”, a scris Adele, mulțumind și celor care au asistat din public la repetiții și la show-ul live.

„Am făcut asta cu bucurie și sper că și voi ați avut parte uitându-vă. Mult noroc America cu alegerile. Vă iubesc mult. Aveți grijă unul de celălalt și încercați să fiți mai îngăduitori unul cu celălalt. Halloween fericit!”, a scris Adele.

Cântăreața și-a încheiat postarea spunând: „Mă întorc acum la peștera mea pentru a fi doamna (singură) cu pisici care sunt în realitate!”. Această frază vine să răspundă tuturor presupunerilor din ultima vreme cu privire la viața amoroasă a lui Adele.

Zvonurile că între Adele și Skepta ar fi mai mult decât o prietenie datează încă de atunci, însă nimic nu confirma asta. Până de curând, când cei doi au flirtat în văzul tuturor pe Instagram, iar Adele i-a făcut cadou rapper-ului cu ocazia celei de-a 38-a aniversări tot felul de cadouri scumpe, printre care și un lanț de aur de 16.000 de lire sterline.

O sursă apropiată de cei doi a declarat pentru The Mirror că „Adele și Skepta s-au apropiat și mai mult în ultimele luni și s-au văzut foarte des. Ea a fost în Anglia și i-a oferit un superb lanț de aur de ziua lui. El a arătat prietenilor lanțul și părea foarte entuziasmat de el. Chiar dacă nu sunt oficial într-o relație, sunt foarte apropiați.”

Cei doi artiști (ambii născuți și crescuți în Tottenham) au copii din fostele lor relații: Skepta are o fiică pe nume River, iar Adele un fiu.

S-a vorbit foarte mult în ultima perioadă și despre relația apropiată pe care Adele o are cu Prințul Harry, care s-a mutat împreună cu Meghan Markle în Statele Unite la începutul acestui an. Aparent, cei doi se văd constant, întâlnindu-se o dată pe săptămână. „Timpul petrecut cu Adele i-a adus un soi de normalitate. Este amuzantă și îi place să bea un pahar din când în când, așa cum făcea și Harry înainte să o cunoască pe Meghan. Adele a fost o gură de aer proaspăt în viața lui de când s-a mutat în LA, unde de altfel, nu îi place prea tare.”, au declarat niște surse despre relația dintre cei doi.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton au publicat un videoclip adorabil cu copiii lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people