Adele și-a luat prin surprindere fanii, iar noua fotografie postată de artistă demonstrează acest lucru

Adele a reușit să își ia prin surprindere fanii cu o nouă imagine în care ne arată transformarea incredibilă prin care a trecut.

Adele și-a luat prin surprindere fanii, iar noua fotografie postată de artistă demonstrează acest lucru

Adele a reușit din nou să își ia prin surprindere fanii. Cântăreața a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie cu ea, iar în spatele ei este o secvență din noul album vizual al lui Beyoncé, Black Is King. 

„Mulțumim, Regină, pentru că ne faci să ne simțim iubiți cu ajutorul artei tale”, a scris Adele pe Instagram, în semn de apreciere către Beyoncé și noul ei album.

În fotografia pe care Adele a împărtășit-o cu fanii ei de pe Instagram se poate vedea faptul că ea are un look relaxat, este nemachiată și poartă un top Marine Serre, fiind asemănător cu maleta și colanții pe care Beyoncé îi poartă în videoclip.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️

O postare distribuită de Adele (@adele) pe


Fanii au remarcat imediat cât de bine arată Adele și cât de mult s-a schimbat. Încă din luna mai, atunci când artista a împlinit 32 de ani, am putut vedea că Adele a slăbit extrem de mult, după ce a postat o fotografie care a devenit rapid virală.

Cu toate acestea, o parte dintre fanii ei s-au arătat revoltați de transformarea artistei, iar fostul ei antrenor personal, Pete Geracimo, a ținut să explice că ea nu și-a propus să slăbească, ci să își schimbe stilul de viață. „Când Adele și cu mine am început această călătorie împreună, nu s-a pus problema să ajungă slabă. Era vorba să fie sănătoasă. Mai ales după naștere și operație. Când albumul a fost lansat și s-a anunțat turneul, ne pregăteam pentru un program care dura 13 luni. În acea perioadă, ea a făcut antrenamente și a făcut alegeri alimentare mult mai sănătoase. Drept urmare, a pierdut considerabil în greutate”, a declarat Pete Garacimo în luna mai.

Vedeta în vârstă de 32 de ani chiar a fost acuzată că a făcut această schimbare pentru publicitate, însă o sursă a declarat că ea a avut un motiv pentru care a vrut să își schimbe stilul de viață. „Adele a slăbit pentru ea. Faptul că s-a mutat în Los Angeles, acumulat și cu presiunea de a arăta într-un anumit fel venită din partea industriei, cu siguranță acestea au fost lucrurile care au motivat-o”, a spus sursa pentru Hollywood Life.

Anul trecut în luna aprilie, Adele și omul de afaceri Simon Konecki s-au despărțit, după ce ei au fost împreună opt ani. Cei doi au împreună un fiu, Angelo Adkins. În octombrie 2019, Adele a avut mai multe întâlniri cu rapperul Skepta, iar fanii s-au gândit imediat la faptul că ei ar forma un cuplu, însă cei doi sunt doar prieteni.

Citește și:
Lady Gaga a sărbătorit cele 9 nominalizări la MTV Video Music Awards cu un selfie natural, în care nu poartă machiaj

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people