Adele, apariție spectaculoasă la o petrecere organizată după Premiile Oscar 2020

Chiar dacă Adele nu a fost la decernarea Premiilor Oscar 2020, ea a participat la o petrecere organizată după acest eveniment și a reușit să își surprindă fanii cu apariția sa.

Adele, apariție spectaculoasă la o petrecere organizată după Premiile Oscar 2020

Adele a fost surprinsă la o petrecere după Premiile Oscar organizată de către Guy Oseary, la care au participat mai multe celebrități, cum ar fi Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, Kim Kardashian și Kanye West.

„Ea arăta complet diferit, aproape de nerecunoscut”, a dezvăluit o sursă pentru People. Prezentatoarea TV Kinga Rusin a postat pe Instagram o imagine alături de Adele. Artista a purtat o rochie cu un model animal print, mulată, care îi punea silueta în evidență.

„Am vorbit cu Adele despre… pantofi. Am avut o conversație despre tocurile mele înalte, iar ea mi-a sugerat să îmi pun pantofii pe care îi avea ea”, a spus Kinga.

O altă sursă a mai dezvăluit faptul că Adele avea o talie „extrem de minusculă” în rochia pe care o purta. „Ea s-a descălțat și s-a distrat pe ringul de dans. A stat cu Nicole Richie și au vorbit mai mult timp”, a adăugat aceeași sursă.

În urmă cu o lună, a sursă a declarat că pe lângă dietă, Adele face extrem de multe antrenamente, dar și pilates. „Adele a urmat o dietă echilibrată, a mâncat mai puține calorii pe zi și a făcut în fiecare zi sport. Ajunsese într-un punct în care nu se mai simțea bine. Știa că trebuie să schimbe ceva pentru că își dorea să fie o mamă sănătoasă. A durat până când artista să își formeze o rutină în ceea ce privește antrenamentele fizice, dar ea este fericită acum și a devenit un obicei pe care îl face cu plăcere.”

„Ea s-a concentrat să fie cât mai sănătoasă și să se îngrijească de corpul ei. Nu a fost vorba despre slăbit. A pierdut în greutate deoarece a început să mănânce alimente sănătoase. Are mai multă încredere în ea acum, se îmbracă diferit și este mult mai fericită”, a declarat o sursă apropiată artistei pentru People.

Citește și:
Adele a slăbit peste 20 de kilograme, iar transformarea ei este incredibilă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people