Adela Popescu, mărturisiri despre greutățile întâmpinate de când este mamă a trei copii

Adela Popescu a vorbit cu sinceritate despre lecția importantă pe care învățat-o de când a devenit mamă pentru a treia oară.

Adela Popescu, mărturisiri despre greutățile întâmpinate de când este mamă a trei copii

Adela Popescu a născut un băiat pe data de 11 iulie 2021, fiind al treilea copil pe care îl are cu partenerul său, Radu Vâlcan. Actrița le-a povestit urmăritorilor din mediul online cum este viața ei acum, de când a devenit mamă pentru a treia oară. 

Adela Popescu a mărturisit pe Instagram că băieții ei cei mari au petrecut timpul la bunici, iar Andrei și-a dorit să revină acasă, în timp ce Alexandru a vrut să mai stea și să se mai bucure de compania bunicilor. „De ce este doar Andrei în piscină? Pentru că Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare să îl mai lăsăm la Șușani, iar noi, strânși cu ușa de această situație delicată, am fost nevoiți să acceptăm. Ăsta mic ne-a cam încurcat socotelile că l-a lovit dorul de mama și bebe și a trebuit să îl luăm acasă. Una peste alta lucrurile s-au așezat grozav.”

Dincolo de această mărturisire, Adela Popescu a ținut să le împărtășească urmăritorilor ei și care este lecția importantă pe care a realizat-o acum, de când este mamă a trei copii, dar și care sunt momentele dificile pe care le-a întâmpinat. „Deși pentru că petrec foarte mult timp împreună băieții sunt foarte legați unul de altul, îmi dau seama cât este de important ca fiecare copil să aibă timpul lui și doar al lui cu părinții. Oricând ne-am strădui să ne împărțim atenția în mod egal când sunt împreună, lucrul ăsta este practic imposibil de realizat. Acum mi-e mai clar ca niciodată. Așa că nu pot să nu trag următoarea concluzie: când ai mai mulți copii dragostea NU se împarte, însă timpul și atenția, da…”, a povestit Adela Popescu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)


Nu este pentru prima dată când Adela Popescu își ține la curent fanii cu privire la viața ei de când a devenit mamă pentru a treia oară. Aceasta le-a povestit și cum au decurs primele nopți acasă alături de cei trei copii. „Legat de nopți, ei bine, prima noapte a fost un eșec! S-a trezit cred că la 45 de minute și nu-mi venea să cred că așa o s-o țin câteva luni, asta în condițiile în care și băieții au nevoie de mine mai mult ca niciodată, că îi culc, să le spun povești, să le fac băiță. E normal! Dar a doua noapte l-am culcat în altă cameră, am făcut mai rece, 22 de grade, și a dormit cinci ore legate. După patru ore legate, după trei și acum ne luptăm între două și trei ore, dar sunt mulțumită.”

Citește și:
Cum arată Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, în costum de baie, însărcinată fiind în luna a opta

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people