Actrița Kathy Griffin are cancer pulmonar, deși nu a fumat niciodată

Actrița Kathy Griffin s-a operat recent, în încercarea de a lupta cu cancerul pulmonar.

Actrița Kathy Griffin are cancer pulmonar, deși nu a fumat niciodată

Pe 2 august, actrița americană în vârstă de 60 de ani Kathy Griffin le-a transmis fanilor săi că a primit un diagnostic de cancer pulmonar în stadiul I. „Da, am cancer la plămâni deși nu am fumat niciodată!”, a scris vedeta pe Twitter.

Ea a dezvăluit că soluția găsită de medici în încercarea de a-i proteja viața este să o opereze și să îndepărteze jumătate din plămânul afectat, cel stâng. „Să sperăm că nu va fi nevoie de chimioterapie sau de radiații după asta, și ar trebui să pot respira normal. Ar trebui să fiu perfect funcțională într-o lună sau chiar mai puțin.”

„Desigur, sunt complet vaccinată anti-Covid”, a ținut ea să adauge. „Consecințele nevaccinării ar fi fost și mai grave. Vă rog nu amânați controalele medicale. Vă vor salva viața.”

La doar câteva ore după acest anunț șocant dar dătător de speranță, un reprezentant al artistei premiate cu Emmy și Grammy a transmis că operația a avut deja loc și că a fost un succes.

Adversară convinsă a lui Donald Trump, vedeta de stand-up a postat în urmă cu patru ani o fotografie în care ținea în mână un obiect evocând capul însângerat al omului de afaceri, după modelul crimelor teroriste. Gestul a fost considerat extrem nu numai de publicul din SUA, ci și de presa internațională, ceea ce a dus la o prăbușire a popularității lui Griffin. Aceasta a pierdut numeroase contracte și a primit chiar și amenințări cu moartea, ceea ce a dus la o cădere psihică. „Am început să mă gândesc la sinucidere din ce în ce mai mult pe măsură ce deveneam dependentă de pastile, și a devenit un gând aproape obsesiv”, a recunoscut ea într-un interviu recent, spunând că scrisese chiar și o scrisoare de adio.

Acum, după cum a spus chiar ea, tot ce își dorește este să trăiască și, dat fiind că boala a fost prinsă într-o fază incipientă, fanii au toate motivele să spere că o vor revedea curând pe scenă.

Citește și:

Ce alternative există pentru tratarea afecțiunilor cardiace fără operație

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people