Prințul Harry îi încurajează pe oameni să se vaccineze împotriva noului coronavirus

Prințul Harry a participat la Global Citizen’s Vax Live: The Concert to Reunite the World, un concert ce are ca scop promovarea vaccinului anti-COVID 19.

Prințul Harry îi încurajează pe oameni să se vaccineze împotriva noului coronavirus

Prințul Harry a participat la un concert caritabil, Global Citizens Vax Live: The Concert to Reunite the World, ce are ca scop promovarea vaccinului anti-COVID. Acesta a ținut un discurs impresionant, în care îi încurajează pe oameni să se vaccineze pentru a putea pune capăt cât mai repede pandemiei de coronavirus.

„Această pandemie nu se poate termina decât dacă acționăm colectiv, luându-ne un angajament fără precedent față de umanitate. Vaccinul trebuie distribuit tuturor și peste tot. Nu putem să ne odihnim sau să ne recuperăm cu adevărat până când nu există o distribuție echitabilă în fiecare colț al lumii”, a declarat Ducele de Sussex, în vârstă de 36 de ani, pe stadionul SoFi Stadium din Los Angeles.

„Misiunea din fața noastră este una pe care nu ne putem permite să o omitem și despre asta este vorba în această seară. Virusul nu respectă granițele, iar accesul la vaccin nu poate fi determinat de geografie. Trebuie acceptat ca un drept fundamental pentru toți și acesta este punctul nostru de plecare.”, a declarat Prințul Harry.

Concertul a marcat prima apariție publică a lui Harry în SUA de la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip. Meghan Markle nu l-a însoțit nici de această dată pe Harry, aceasta rămânând acasă, împreună cu fiul lor, Archie.

De asemenea, Prințul Harry a ținut să le mulțumească și lucrătorilor din prima linie, care și-au sacrificat viața pentru a pune capăt pandemiei.

„V-ați sacrificat, v-ați pus viețile în pericol cu mult curaj, știind costurile. Vă datorăm o imensă recunoștință. Vă mulțumesc!”.

În plus, Harry a subliniat și faptul că pandemia este o problemă mondială, care ne afectează pe toți și care se va încheia doar dacă întreaga planetă va primi ajutor.

„Niciunul dintre noi nu ar trebui să se simtă confortabil crezând că am putea fi bine în condițiile în care multe alte persoane suferă. Trebuie să susținem populația și să ne asigurăm că nicio persoană sau comunitate nu este lăsată în urmă. Ceea ce facem în acest moment va rămâne în istorie și în această seară, suntem solidari cu milioanele de familii din India care se luptă cu un al doilea val devastator.”, a concluzionat Prințul Harry.

Printre vedetele prezente la concertul care se va difuza pe 8 mai s-au numărat și Jennifer Lopez, Chrissy Teigen, Ben Affleck și Eddie Vedder. Evenimentul a fost prezentat de Selena Gomez, însă pe scenă au urcat și preșendintele Joe Biden, soția acestuia, Jill Biden, dar și Kamala Harris.

Citește și:
Kate Middleton, declarații personale și emoționante despre pandemia de coronavirus

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video