Actrița din „Emily in Paris“ Ashley Park a vorbit deschis despre cum este să fii diagnosticată cu cancer la 15 ani

Actrița Ashley Park este o supraviețuitoare a cancerului și a povestit recent despre experiența ei.

Actrița din „Emily in Paris“ Ashley Park a vorbit deschis despre cum este să fii diagnosticată cu cancer la 15 ani

Ashley Park, pe care ai putut s-o remarci în serialul Netflix Emily in Paris (unde interpretează o bună prietenă a protagonistei) a fost subiectul unui articol amplu în revista Cosmopolitan. Cu această ocazie, actrița a făcut o serie de mărturisiri despre un aspect al vieții ei despre care nu vorbește de obicei: faptul că a fost diagnosticată cu cancer la vârsta de 15 ani.

De multe ori oamenii aduc în discuție experiența mea cu cancerul. Chiar nu am nicio problemă să vorbesc despre asta. Cred că e important să vorbesc despre asta, dar în același timp, apreciez atunci când nu sunt rugată să vorbesc despre această experiență”, a spus Ashley Park.

Ashley Park a dezvăluit că nu a dorit să afle care ar urma să fie efectele secundare ale chimioterapiei pe care a făcut-o pentru a se vindeca de cancer. „Nu am vrut să știu că aș putea deveni infertilă sau că inima mea ar putea să înceteze să funcționeze la un moment dat sau orice lucru de genul ăsta, pentru că atunci când o spui, începi să te gândești la asta.”

Actrița din Emily in Paris este cunoscută și pentru rolurile sale din teatru, mai ales pentru adaptările scenice după Mamma Mia și Mean Girls. Ashley Park povestește că una dintre cele mai mari frici ale ei a fost faptul că bătălia ei cu cancerul ar fi putut să-i definească cariera și identitatea.

Cu toate astea, Ashley Park spune că experiența i-a schimbat viața și în bine și că a ajutat-o să devină o persoană mai empatică: „Când ai trecut prin niște momente foarte grele nu vrei ca și altcineva să treacă prin asta.” De asemenea, actoria a ajutat-o foarte mult în procesul de vindecare.

Citește și:
Gigi Hadid a publicat prima fotografie cu ea de când a născut pentru a transmite un mesaj important

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people