Actrița Christina Ricci este însărcinată cu al doilea copil

Christina Ricci și iubitul său, hairstylist-ul Mark Hampton, vor deveni părinți!

Actrița Christina Ricci este însărcinată cu al doilea copil

Christina Ricci va deveni mamă pentru a doua oară! Anunțul a fost făcut chiar de către actriță pe contul său de Instagram. Aceasta a postat o imagine cu ecografia bebelușului său, alături de care a scris următorul mesaj „Viața devine din ce în ce mai bună”.

Aceeași imagine și același text au fost preluate și de către iubitul său, hairstylist-ul Mark Hampton.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams)

Așa cum era de așteptat, comentariile nu au întârziat să apară, mulți fani ai actriței, dar și vedete ținând să o felicite pe viitoarea mămică.

Luna trecută, Christina Ricci a sărbătorit ziua de naștere a lui Mark Hampton printr-o postare pe Instagram, în care își declara iubirea pe care i-o poartă. Aceasta a mărturisit că Hampton este „persoana sa favorită”, numindu-l de asemenea „un om superb”. „Te iubesc. Anul viitor va fi cel mai bun an de până acum”, a mai scris actrița în vârstă de 41 de ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams)

Christina Ricci mai are un fiu în vârstă de șapte ani, pe nume Freddie, din fosta căsnicie cu producătorul de film James Heerdegen. Cei doi au depus actele de divorț în 2020, după un mariaj de șapte ani. La începutul acestui an, actrița a cerut și obținut un ordin de protecție împotriva fostului său soț.

În noile acte pe care le-a depus la tribunal, Christina a vorbit în detaliu despre abuzurile pe care le-a suferit din partea lui James Heerdegen. Aceasta a precizat că episoadele de violență au început în decembrie 2019, însă atunci când a început perioada de carantină cauzată de pandemia de COVID-19, ea s-a trezit „captivă în casă cu un abuzator violent”.

În aceleași documente Ricci susținea că fostul său soț a atacat-o de două ori în 2020 și a aruncat cu cafea și un scaun spre ea. „Mi-a spus că singurul moment în care i-ar părea rău pentru mine este dacă a-și fi dezmembrată în mai multe bucăți, ceva ce m-a făcut să mă gândesc că ar putea să mă ucidă”.

Ordinul de protecție emis de judecători stipulează că „Heerdegen trebuie să stea la minim 100 de metri de Ricci și fiul pe 7 ani pe care cei doi îl au și să nu încerce să îi contacteze sub nicio formă”.

Prin intermediul avocatului său, Heerdegen a negat toate acuzațiile care i se aduc și a precizat că vrea să depună actele pentru un ordin de protecție împotriva lui Ricci, susținând că „actrița are un comportament abuziv alimentat de alcool și abuzul de substanțe interzise”.

Citește și:
Halsey a devenit mamă și a dezvăluit prima poză cu bebelușul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people