Actrița Christina Ricci și James Heerdegen divorțează, după 7 ani de căsătorie

Christina Ricci a depus actele de divorț, după ce a trecut printr-un incident violent cu soțul ei și a obținut un ordin de protecție împotriva acestuia.

Actrița Christina Ricci și James Heerdegen divorțează, după 7 ani de căsătorie

Christina Ricci și producătorul de film James Heerdegen divorțează, după o căsnicie de 7 ani. Actrița a fost cea care a depus actele de divorț, la scurtă vreme după ce ar fi cerut și obținut un ordin de protecție împotriva soțului său. 

Pe 25 iunie, Departamentul de Poliție din Los Angeles ar fi răspuns unui apel din cartierul Woodland Hills, Los Angeles, chiar de la casa actriței pentru un incident de violență domestică. James Heerdegen nu a fost arestat atunci, însă poliția a întocmit un raport, iar Christina Ricci a primit un ordin de protecție de urgență împotriva soțului ei, potrivit Us Weekly.

Conform TMZ, actrița a menționat că „diferențele ireconciliabile” ar fi principalul motiv de divorț în documentele depuse joi în Los Angeles. Christina solicită și custodia fiului lor, Freddie, în vârstă de 5 ani. În aceeași zi în care a depus actele de divorț, Christina nu mai purta inelul de logodnă.

Cei doi nu au comentat până în prezent despărțirea lor. Christina Ricci și James Heerdegen s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare de la Pan Am, în 2012. Ei s-au căsătorit în 2013, iar în august 2014 Christina l-a născut pe Freddie.

Christina Ricci și James Heerdegen au fost destul de discreți cu privire la viața lor personală. Ultima lor apariție pe covorul roșu a fost în luna februarie, cu ocazia petrecerii organizate de Elton John după decernarea Premiilor Oscar.

Mai mult decât atât, pe 21 iunie, Christina a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie cu ocazia Zilei Tatălui, alături de mesajul: „Te iubim, tati.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

We ♥️ you, Daddy! @jamesheerdegen ♥️

O postare distribuită de Christina Ricci (@riccigrams) pe

În trecut, Christina Ricci a mai format un cuplu cu actorul Owen Benjamin, între 2008-2009.

Citește și:
Cuplul Will Smith & Jada Pinkett Smith, în mijlocul unui scandal de infidelitate

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people