Actrița Ashley Tisdale a devenit mamă pentru prima dată și a ales un nume inedit pentru copilul ei

Actrița Ashley Tisdale, cunoscută pentru rolul din High School Musical, a devenit mamă pentru prima dată.

Actrița Ashley Tisdale a devenit mamă pentru prima dată și a ales un nume inedit pentru copilul ei

Actrița Ashley Tisdale, cunoscută pentru rolul din High School Musical, a devenit pentru prima dată mamă și a dezvăluit prima imagine cu copilul ei, dar și numele special pe care l-a a ales.

Actrița a dezvăluit că ea și soțul ei, Christopher French, au o fetiță care a venit pe lume pe 23 martie, iar numele micuței este Jupiter Iris French. Ea a postat și o fotografie alb-negru în care se vede mâna fetiței ce abia a venit pe lume.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale)


Actrița a dezvăluit în luna septembrie a anului trecut că este însărcinată prin intermediul unei postări făcute pe contul ei de Instagram. Ea și soțul ei, Christopher French, vor deveni părinți pentru prima dată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale) on

Ashley Tisdale și Christopher French s-au căsătorit în septembrie 2014, iar recent au sărbătorit 6 ani de la nuntă, postând imagini de la eveniment, fotografii însoțite de cuvinte emoționante.

„Wow, Nu pot să cred că sunt căsătorită de 6 ani?!! Timpul zboară”, a scris actrița. „Îmi amintesc că mă temeam atunci când te-am cunoscut pentru că nu puteam să cred cât de frumos te porți cu mine. Nimeni nu s-a comportat cu mine așa vreodată. Dar am avut încredere în inima mea și 8 luni mai târziu eram un cuplu de copii logodiți. Chris, tu chiar m-ai transformat într-o versiune mai bună a mea pentru că mă inspiri în fiecare zi. Inima ta este pură, ai face orice ca să mă vezi fericită, în toate momentele bune și momentele rele, tu ești piatra mea de bază. Sunt atât de recunoscătoare că sunt soția ta. Te iubesc”.

Citește și:
Imagini adorabile cu Mary, fiica cea mică a cuplului Enrique Iglesias & Anna Kournikova

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people