Actorii din „Riverdale” își iau rămas bun de la colegul lor de platou, Luke Perry

Actorii din „Riverdale" și-au exprimat cele mai emoționante amintiri alături de Luke Perry, care a murit lunea aceasta la vârsta de 52 de ani.

Actorii din „Riverdale" își iau rămas bun de la colegul lor de platou, Luke Perry

Întrebat de cei de la People despre momentele pe care le-a petrecut alături de Luke Perry, Cole Sprouse a răspuns că sunt prea multe amintiri care îi vin în minte în legătură cu regretatul actor: „Cred că nu a fost nici măcar un singur lucru rău pe care să-l fi auzit despre acest om, sincer. Este atât de iubit. California plânge în acest moment. Eram cu toții atât de apropiați și țineam foarte mult la el. Avea acest mod frumos de a vorbi, foarte aproape de oameni. Cu toții încă suferim, dar pare genul de om care și-ar dori să-i sărbătorim poveștile amuzante, în loc să ne lamentăm, și am un respect imens pentru familia lui care a cerut intimitate în această perioadă.”

Camila Mendes, care interpretează rolul Veronicăi Lodge în serial, a scris un mesaj despre Luke pe contul de Instagram: „A avut grijă de noi toți. Un bărbat autentic care ne-a oferit cu plăcere înțelepciunea lui. Prezența lui era vindecătoare. Avea abilitatea de a te face să te simți confortabil în câteva secunde de când l-ai văzut. Nu voi uita niciodată șocul colectiv pe care l-am avut când am aflat veștile. Am pierdut un prieten drag. Mă doare inima pentru familia lui și toți cei care au avut plăcerea de a-l cunoaște.”


K.J. Apa, care în serial îl interpretează pe fiul lui Fred Andrews (Luke Perry), a postat o fotografie pe Instagram cu actorul, în descrierea căreia a adăugat: „Odihnește-te în dragoste, frate”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Rest in Love bro.

O postare distribuită de KJ Apa (@kjapa) pe

Primul episod apărut de la moartea actorului din serialul „Riverdale” a fost difuzat miercuri cu un omagiu adus lui Perry printr-un ecran negru la sfârșit, alături de cuvintele „In Memoriam Luke Perry 1966 – 2019″.

Citește și:
Prințul Harry a cucerit-o pe Meghan Markle prin mesajele trimise la începutul relației

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people