Actorii din Friends au postat aceeași imagine pentru aniversarea a 25 de ani de la premiera serialului

Pe 22 septembrie se împlinesc 25 de ani de la premiera serialului Friends, iar actorii au postat aceeași imagine pentru a marca acest moment.

Actorii din Friends au postat aceeași imagine pentru aniversarea a 25 de ani de la premiera serialului

Duminica, 22 septembrie, se împlinesc 25 de ani de la premiera serialului Friends, însă patru dintre actori au postat pe Instagram încă de joi seară aceeași imagine pentru a marca acest moment, singurii absenți fiind Jennifer Aniston și Matthew Perry, care nu au conturi pe platformele de social media.

Courteney Cox, cea care a jucat rolul Monicăi Geller, a postat o imagine cu faimosul grup, mulțumindu-le în același timp fanilor din întreaga lume pentru sprijinul lor. „Sărbătorind o seară de joi acum 25 de ani. Mulțumesc tuturor fanilor loiali din întreaga lume. Cu siguranță ați fost acolo pentru noi! Îi iubesc pe acești oameni!@_schwim_ @lisakudrow @mleblanc #seriouslyjen? #youtoomathew #friends”, atrăgând astfel atenția că doi dintre foștii ei colegi nu au cont de Instagram. Prima frază a fost preluată și de cei patru actori, alături de poză.

David Schwimmer, cel care a interpretat rolul lui Ross Geller, fratele Monicăi, a postat și el imaginea, adăugând, #STILLTHEREFORYOU (în continuare acolo pentru tine, n.r.), amintind de melodia folosită în genericul serialului.

Aceeași imagine a fost preluată și de Lisa Kudrow, Phoebe Buffay în serial, amintind de legătură puternică formată între actori. „Putem fi în locuri diferite, însă suntem întotdeauna conectați. #COMEONALREADYJEN (haide Jen, n.r.)”, atrăgând și ea atenția asupra prietenei sale, Jennifer Aniston, pentru absența din mediul online.

Ultimul care a postat imaginea este Matt LeBlanc, care a interpretat rolul amuzantului Joey Tribbiani. „Pare că s-a întâmplat totul ieri. Mulțumesc fanilor pentru vizionare.”

Friends este cu siguranță unul dintre cele mai îndrăgite seriale, fiind urmărit în continuare de mii de fani din întreaga lume.

Citește și:
15 lucruri mai putin cunoscute despre serialul Friends

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people