XS Power Drink, sursa de energie de la Amway

Amway aduce, in exclusivitate pentru europenii cu un stil de viata activ, o excelenta sursa de energie in noul XS Power Drink, cu aromele Tropical Blast si Electric Lemon Blast.

XS Power Drink, sursa de energie de la Amway

Inregistrand deja un mare succes in mai multe tari de pe glob, bautura XS Power Drink este acum disponibila si in Romania. Nivelurile ridicate ale complexului de vitamine B din XS Power Drink si amestecul de ingrediente puternice va ajuta sa fiti mereu in forma fara ca zaharul si caloriile sa va incetineasca metabolismul.

Fie ca strabateti cararile pe o bicicleta de munte, va croiti cu greu drum prin „jungla urbana' pe roti de 20 inch sau cautati aerul proaspat de munte, bautura XS Power Drink va ofera un nivel excelent de energie.

Combinatia de ingrediente active din XS Power Drink nu se bazeaza pe zahar pentru a va conferi sursa de energie de care aveti nevoie sa va bucurati de viata la maxim in fiecare zi. Nivelurile ridicate ale complexului de vitamine B contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii. In plus, faptul ca nu contine zahar inseamna un continut scazut de calorii, iar riscul unei caderi rapide dupa un efort scurt si intens este minim.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle